Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System® E-Arhiv med 40 najboljših na Slovenskem forumu inovacij

13. december 2007

Sistem za varno hrambo elektronskih dokumentov "Gama System® E-Arhiv" je uvrščen med 40 najboljših inovacij, izumov, tehnoloških in drugih rešitev v letu 2007, ki bodo predstavljene na 2. Slovenskem forumu inovacij, 17. in 18. januarja 2008 v Cankarjevem domu. Dogodek po naročilu Javne agencije Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) ter Ministrstva za gospodarstvo Republike Slovenije organizira Inštitut Hevreka! v sodelovanju z IRP Inštitutom za raziskovanje podjetništva in Centrom za raziskovanje novih tehnologij (CNT).

V izboru je sodelovalo 175 prijav, ki jih je ocenjevala strokovna komisija, sestavljena iz enainpetdesetih uglednih slovenskih strokovnjakov s področja tehnike in poslovnih ved ter patentnih strokovnjakov in predstavnikov slovenskih inovatorjev ter štirih tujih svetovalcev.

Komisija je najboljše izbrala na osnovi združene ocene treh ločenih recenzij vsake prijave, v okviru katerih so člani komisije ovrednotili tehnične, inovacijske in podjetniško-poslovne vidike. Ključni kriteriji ocenjevanja so bili: uporabna vrednost, inovativnost, potencialni pomen oziroma vpliv – relevantnost, praktična izvedljivost, tržna privlačnost, družbeno-ekonomski učinki in ustreznost pristopa.

Ob dejstvu, da je bil sistem za upravljanje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" (DMS) uvrščen med 50 najboljših na 1. Slovenskem forumu inovacij v okviru prireditve Hevreka!06, je letošnja uvrstitev dokaz več, da imamo v svoji ponudbi svetovno primerljivo rešitev za celovito podporo poslovanju z elektronskimi dokumenti, to je dokumentno linijo Gama System.

Gama System d.o.o. uporabnikom ponuja rešitve za vsa vprašanja, povezana z upravljanjem in arhiviranjem elektronskih dokumentov, saj ima na voljo celovito produktno linijo podpore obvladovanju dokumentacije, ki obsega:

  • Sistem za upravljanje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" (DMS)
  • Integracijo dokumentnega sistema "Gama System® eDocs" z IBM-ovim vrhunskim arhivskim sistemom za varno shranjevanje podatkov "IBM TotalStorage DR550" (za kar je Gama System d.o.o. pridobil pravico uporabljati logotip Ready for IBM Tivoli Software)
  • Sistem za varno hrambo elektronskih dokumentov "Gama System® E-Arhiv"

V Gama System d.o.o. smo razvili vrhunski rešitvi, ki se z lahkoto primerjata z najboljšimi svetovnimi izdelki. Komisija 2. slovenskega foruma inovacij je s svojim neodvisnim in kompetentnim izborom to potrdila.

Več o 40 izbranih prijavah, ki jih je prispevalo 36 posameznikov in podjetij, lahko preberete na spletni strani http://www.sfi.si/razstava.