Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System eDocs 5 – Inovativen dokumentni sistem naslednje generacije

06. marec 2017

CeBIT 2017 je edinstvena priložnost za presenečenja.

Obiščite nas in spoznajte revolucionarno rešitev DMS, ki danes izstopa po inovativnosti, jutri pa bo postala standard.

Ce BIT_2017

Podjetje Gama System nakazuje nov trend na področju DMS in premika meje pričakovanj obiskovalcev. Gama System® eDocs 5 je celovita rešitev DMS, z orkestracijo informacij, dokumentov, zaposlenih, dobaviteljev in kupcev v delujočem poslovnem procesu. Uporabniku je na voljo preprost in popolnoma prilagodljiv uporabniški vmesnik. Brez odvečne vsebine, uporabniku dinamično prikazujemo le podatke, ki jih potrebuje v danem trenutku.

Ljudje radi posegamo po preverjenih rešitvah v prepričanju, da pri tem najmanj tvegamo. Največkrat niti ne pomislimo, da se s tem odpovedujemo razvojnemu preboju. Preverjene rešitve so razširjene in veliko ponudnikov tradicionalnih rešitev DMS vas prepričuje, da je to prava izbira. Poslovno je to največkrat najslabše, kar lahko storimo. Takšne rešitve delajo razliko le proti tistim poslovnim subjektom, ki še vztrajajo na papirju.

Za vse ambiciozne družbe, ki so pripravljene na izzive in poslovne preboje, je danes prava izbira le DMS naslednje generacije. Moderne rešitve spreminjajo tradicionalne koncepte, saj je v ospredju zanimanja uporabnik in ne tip dokumenta - računi, pogodbe, dobavnice, itd. Zaposleni v službi zbirajo in urejajo različne podatke in informacije, pripravljajo ali sodelujejo pri pripravi različnih dokumentov, likvidirajo račune v stalni komunikaciji s sodelavci, s predstavniki različnih služb ter kupci in dobavitelji. Za te potrebe smo razvili zelo učinkovito kolaboracijsko platformo, ki temelji na principih vitke organizacije in s preboji skozi funkcijsko organizacijsko strukturo izloča škodljivost informacijskih silosov. Preprosto, hitro, intuitivno in učinkovito.

Tradicionalni sistemi DMS so zahtevni za učenje in posledično velikokrat zahtevajo večje napore pri prepričevanju uporabnikov v njihovo smiselnost. Z Gama System® eDocs 5 teh težav ni. Uporabniki vzljubijo intuitiven uporabniški vmesnik, krivulja učenja je strma.

Gama System® eDocs 5 je pravi odgovor na moderne potrebe uporabnikov.

On-premise ali oblak?

Gama System ponuja napredno rešitev Gama System® eDocs 5, ki vam omogoča izbiro. Enotna rešitev, ki teče na vaših strežnikih, v zasebnem ali javnem oblaku kot storitev v Microsoft Azure.

Ostale rešitve

Predstavili bomo tudi rešitev Gama System® eArchive, ki je zasnovana na ideji optimizacije procesa shranjevanja velikega števila dokumentov. Podpira preverjanje digitalnega podpisa dokumentov, časovno žigosanje in masovno arhiviranje elektronskih dokumentov. Temelji na najnovejših tehnologijah, ki so namenjene delovanju v skupini strežnikov z možnostjo postavitve, ki zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših naročnikov.

Podjetje bo predstavilo tudi rešitve Gama System® SimpleScan in Gama System® eDocsCloud, s katerimi bo vaše poslovanje varnejše, hitrejše in okolju prijaznejše.

Na področju rešitev big data bomo predstavili rešitev Gama System® PerceptionAnalytics v katero je vključenih 15 sentimentalnih jezikovnih modelov, ki vključujejo evropske in svetovne jezike.

Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji predstavitev aktualnih trendov, inovacij in naprednih rešitev, CeBIT predstavlja izjemno priložnost za vzpostavitev novih poslovnih povezav. Še posebej bomo veseli obiska strateških partnerjev, s katerimi želimo vzpostaviti poglobljena partnerstva.