Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System® eDocs" uvrščen med 50 najboljših na Slovenskem forumu inovacij

03. november 2006

V veselje nam je, da vas lahko seznanimo z novico, da je bil naš sistem za upravljanjein arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" uvrščen med 50 najboljših inovativnih idej, inovacij, izumov, tehnoloških in drugih rešitev, ki so bile predstavljene na Slovenskem forumu inovacij, ki ga je organiziral JAPTI (Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije) v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo v okviru prireditve Hevreka!06.

V izboru je sodelovalo 285 prijav, ki jih je ocenjevala strokovna komisija, sestavljena iz dvainštirideset uglednih slovenskih strokovnjakov s področja tehnike, poslovnih ved, patentnih strokovnjakov, predstavnikov slovenskih inovatorjev in treh tujih svetovalcev.

Več o 50 izbranih prijav, ki jih je prispevalo 43 prijaviteljev lahko preberete na domači strani:
http://arhiv06.hevreka.si/slovenski_forumi/SFI/seznam_inovacij
http://arhiv06.hevreka.si/slovenski_forumi/SFI/prijavljeni

Pomemben podatek je tudi dejstvo, da nas je med petdeseterico izbranih le 6 (šest) IT podjetij, ki v slovenskem prostoru že nekaj časa veljamo za inovativno usmerjene IT družbe, od katerih smo 4 člani Tehnološkega parka Ljubljana! Seveda smo veseli, da smo se lahko na Slovenskem forumu inovacij predstavili v tako ugledni družbi, kot so npr. Acroni, Banka Koper, Comet, Domel, Elan, Gorenje, Iskra Avtoelektrika, KRKA, Premogovnik Velenje, Unior,… 

Na Slovenskem forumu inovacij sta nas obiskala tudi: minister dr. Jure Zupan - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter naš poslovni partner iz BiH.