Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System generalni sponzor na dogodku »Česa ne smete spregledati pred uvedbo dolgoročne elektronske hrambe«

12. januar 2011

Brezplačni strokovni dogodek, ki ga organizira FrodX, bo v četrtek, 20.01.2011 od 9:00 do 14:00 v Kongresnem centru hotela Mons, Ljubljana.

Osrednja tema dogodka bo predstavitev izsledkov raziskave, ki jo je izvedla FrodX, neodvisna svetovalna družba d.o.o., o stanju dolgoročne elektronske hrambe na slovenskem tržišču. Z odgovori 742 anketirancev iz 428 organizacij ter izkušnjami okrajnih in okrožnih sodnikov in odvetnikov bo tako prvič v Sloveniji, postreženo s celovitimi in aktualnimi informacijami o tem, kaj jedobra praksa in kako se je doslej obnesla dolgoročna elektronska hramba v praksi.

Stališče in izkušnje sodnikov bo predstavila višja sodnica dr. Vesna Bergant Rakočević, ki bo med drugim razložila, kako sodniki gledajo na elektronske dokumente v dokaznih postopkih in kako dobro so se doslej znašli elektronski dokumenti na sodiščih.

Podjetje Gama System se bo na dogodku predstavilo s sponzorskim predavanjem, sodelovali bomo na okrogli mizi v vlogi ponudnika akreditirane programske opreme za dolgoročno elektronsko hrambo, ter kot razstavljavec na skupnem razstavnem prostoru s Pošto Slovenije d.o.o. Udeležencem dogodka bomo predstavili svoje izkušnje tako z implementacijo sistema za dolgoročno hrambo Gama System® eArchive, kot tudi dokumentnega sistema Gama System® eDocs.