Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System obiskal gospod Jan Muehlfeit, predsednik Microsofta Evropa

20. maj 2010

Gama System, napredno razvojno hišo in vodilnega ponudnika lastnega sistema za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov, je obiskal predsednik Microsofta Evropa, g. Jan Muehlfeit v spremstvu g. Mateja Potokarja, generalnega direktorja Microsoft Slovenija.

Jan Muehlfeit je odgovoren za sodelovanje z Evropskimi vladami, odločevalci, akademiki in ostalimi državniki v Bruslju in vseh državah EU članicah. Njegov cilj je zagotavljanje varne, odprte in zaupljive tehnologije, ki omogoča dolgoročno rast, ekonomsko konkurenčnost Evrope in konstantni tok inovacij.

Podjetje je imelo enkratno priložnost, da se po ogledu in predstavitvi dejavnosti, kot edini partner iz Slovenije predstavi pomembnemu gostu. Naše rešitve za obvladovanje elektronskih dokumentov (Gama System eDocs, Gama System eArchive) in načrte za prihodnost je g. Muehlfeit ocenil kot zelo perspektivne.

Razmišljanje g. Jana Muehlfeita, njegovi pogledi v prihodnost, vključno z natančnimi analizami globalnega gospodarskega stanja in naprednimi pogledi na gospodarski in tehnološki razvoj v prihodnosti so skladni z usmeritvijo podjetja Gama System.

Obisk g. Jana Muehlfeita potrjuje pravilnost tehnološke usmeritve podjetja, zavezanosti dela na najnovejših tehnologijah in utrjuje partnerstvo s podjetjem Microsoft.