Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Na letošnji NT konferenci 2011 bomo nastopili skupaj z Microform GmbH, nemškim proizvajalcem visoko zmogljivih skenerjev

16. maj 2011

V času NT konference 2011 bomo na razstavnem prostoru predstavljali rešitve za elektronsko obvladovanje dokumentov skozi celoten življenjski cikel (zajem, elektronsko upravljanje in hramba dokumentov). Letos bomo poleg celovitega prodajnega programa skupaj z nemškim proizvajalcem Microform predstavili tudi rešitve za masovni zajem dokumentov za organizacije, ki imajo opravka z veliko količino dokumentov.

Podjetje Gama System z rešitvami za učinkovito masovno skeniranje razširja ekspertizo in svojo ponudbo kontekstnega oz. transakcijskega in pisarniškega zajema dokumentov. Rešitve za masovni zajem dokumentov so primerne predvsem za organizacije, ki se dnevno srečujejo z veliko količino vhodnih dokumentov. Uporaba zmogljivih rešitev za masovni zajem dokumentov in koriščenje notranjih rezerv pa je lahko odgovor za spodbujanje zmanjševanja stroškov v času krize, zlasti za poslovne subjekte, ki danes zaupajo zajem dokumentov ponudnikom v zunanjem izvajanju.

Letos si bomo že drugič delili razstavni prostor s podjetjem Microform, nemškim proizvajalcem produkcijskih skenerjev (v marcu 2011 smo skupaj predstavljali rešitve na CeBIT 2011). Na razstavnem prostoru bomo ob prisotnosti predstavnika podjetja Microform poskrbeli za pravo atrakcijo s predstavitvijo učinkovitega masovnega zajema dokumentov, kjer bodo obiskovalci razstavnega prostora imeli možnost videti zajem dokumentov s pretočnostjo 200 strani na minuto ob istočasnem avtomatičnem izločanju separacijskih listov.

Posebno pozornost pa bomo namenili tudi predstavitvi učinkovite podpore za enostaven zajem vhodnih in izhodnih dokumentov na prodajno sprejemnih mestih z uporabo rešitveGama System® SimpleScan. Rešitve predstavljajo alternativo uporabi podpisnih tablic, ki rešujejo predvsem problem izhodnih dokumentov. Rešitve kontekstnega skeniranja so namenjene predvsem bankam, zavarovalnicam, mobilnim operaterjem, javni upravi ter vsem drugim panogam, ki želijo preprečiti vhod papirja v organizacijo preko prodajno-sprejemnih mest, hkrati pa želijo tudi dematerializirati svoje ključne in druge poslovne procese. Zajem dokumentov na začetku procesa oz. ob sklenitvi posla je namreč pogoj za prehod na brezpapirno poslovanje.

Podjetje Gama System tako z rešitvami enostavnega, oddelčnega in visoko zmogljivega zajema dokumentov skupaj z elektronskim dokumentnim sistemom Gama System® eDocs in zakonsko skladnim elektronskim arhivom Gama System® eArchive zagotavlja celostno ponudbo na področju elektronskega obvladovanja poslovnih dokumentov skozi celoten življenjski cikel.