Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Rešitev Gama System® PerceptionAnalytics uvrščena med 10 najboljših na 7. Slovenskem forumu inovacij

25. oktober 2012

Nacionalna komisija za ocenjevanje prijavljenih inovacij v okviru 7. Slovenskega foruma inovacij je rešitev Gama System® PerceptionAnalytics uvrstila med najbolj inovativne storitve v letošnjem letu. Rešitev je dosegla odlično 4. mesto v kategoriji storitev in 9. skupno uvrstitev izmed kar 115 prijavljenih inovacij.

Komisija, sestavljena iz 48 uglednih slovenskih strokovnjakov s tehnično-inovacijskega, vsebinskoinovacijskega, podjetniško-poslovnega vidika, vidika odličnosti ustvarjalnih industrij in vidika pravic intelektualne lastnine, se je tako pridružila mnenju mnogih o koristnosti rešitve še posebno za večja podjetja. Vsako prijavo so neodvisno ocenili trije člani komisije, nato pa so bile ocene združene v skupno oceno.

7. Slovenski forum inovacij je osrednji nacionalni vseslovenski poslovni dogodek na temo inovativnosti in podjetništva, kjer se bodo predstavili najbolj inovativni proizvodi, najbolj inovativne storitve in najbolj inovativni poslovni modeli slovenskih podjetij, posameznikov in raziskovalnih institucij.

Vabljeni na ogled inovacije Gama System® PerceptionAnalytics tudi v živo in sicer 26. in 27. novembra 2012, v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču. Omogočen bo PROST VSTOP za vse obiskovalce.