Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Tudi letos bomo prisotni na največjem svetovnem dogodku za dokumentne rešitve (DMS EXPO 2011)

07. september 2011

Tudi tokrat bomo razstavljali na največjem sejmu za dokumentne rešitve, ki bo trajal od 20.9. do 22.9.2011 v Stuttgartu. Dogajanje na razstavnem prostoru bo zanimivo, saj si bomo razstavni prostor zopet delili z vodilnima tujima razstavljavcema, Microform GmbH ter Janich & Klass GmbH.

Našo udeležbo bomo popestrili s predstavitvijo rešitev za obvladovanje celotnega življenjskega cikla dokumentov, z uporabo dokumentnega sistema naše lastne blagovne znamke Gama System® eDocs. Posebno pozornost bomo posvetili informatizaciji procesa likvidacije prejetih računov in pa novemu tehnološkemu ter idejnemu presežku na področju intuitivnega ter enostavnega zajema dokumentov z rešitvijo Gama System® SimpleScan. Predstavili bomo kako nam enostaven zajem dokumentov lahko olajša življenje s papirjem tudi pri podpori izvedbi notranjim procesom, poleg preprečevanja vstopa papirja preko prodajnih ter sprejemnih mest.

Z nemškim proizvajalcem profesionalnih skenerjev Microform GmbH bomo predstavili delovanje visoko zmogljivega zajemnega mesta, ki je vsekakor prava izbira za zajem velike količine vhodnih dokumentov v centraliziranih vložiščih večjih organizacij.

Vsi zainteresirani nas lahko obiščete na razstavnem prostoru v paviljonu 7, na razstavnem prostoru D34, kjer vam bomo predstavili tudi rešitve na področju integrirane zakonsko skladne elektronske hrambe v sistemu Gama System® eArchive. Vsem tistim, ki storitve IT usmerjajo v zunanje izvajanje, pa bomo predstavili rešitev enostavnega posredovanja dokumentov v oblak –Gama System® eDocsCloud.

Nekaj dnevno druženje z obstoječimi in potencialnimi partnerji za skupno delovanje na tujih trgih, nam bo v veliko zadovoljstvo.