Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

3. predavanje na INFOS 2001

10. oktober 2001

Vabimo Vas na predavanje - Gama System® BSS, Gama System® iBSS, ki bo v četrtek, 26. oktobra ob 16.00 uri v dvorani Lili Novy.

Predavatelj: Ivan Črv

Gama System® Business Support Suite je večuporabniški, celosten poslovno informacijski sistem, ki je namenjen podpori celotnemu poslovanju družb. Programski paket je modularno zgrajen s sodobnimi razvojnimi orodji in uporabniško prijazen z vmesnikom, ki je intuitiven, preprost in dogodkovno voden. Gama System® BSS obstaja v različicah za majhna, srednja in velika podjetja, tako da ustreza podjetjem vseh velikosti in dejavnosti. Informacijski sistem zagotavlja usklajenost podatkov ter s sistemom zaščite preprečuje in nadzoruje dostope pri izvajanju poslovnih procesov. 

Jedro informacijskega sistema tvorijo celostni moduli za razvoj, prodajo, nabavo, ukrepe, presojo, vzdrževanje, merila, dokumentacijo ter kontrolo, ki omogočajo vzpostavitev sistema kakovosti v skladu z ISO standardi. Vsi moduli so med seboj povezani, lahko pa delujejo tudi samostojno. 

Spletna aplikacija Gama System® iBSS omogoča oddaljen dostop do informacijskega sistema Gama System® BSS preko interneta ali intraneta. Zgrajena je z večravensko arhitekturo in teče znotraj spletnega strežnika IIS. V vlogi odjemalca na namiznem računalniku nastopa klasični brskalnik kot je Microsoft Internet Explorer. Varnost povezave preko interneta je dosežena z uporabo protokola SSL.