GamaSystemLogo
O podjetju Gama System

Izkušnje, zanesljivost in natančnost so naše glavne lastnosti, ki nas delajo odlične. Ponosni smo, da nam naročniki popolnoma zaupajo, z nami dolgoročno sodelujejo in z našo pomočjo presegajo zastavljene cilje.

Gama System d.o.o. smo slovensko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami razvoja lastnih programskih rešitev, ki pokrivajo celoten življenjski cikel dokumentov.

Sodelujemo z vodilnimi ponudniku informacijskih tehnologij, kot na primer Lenovo, IBM, Microsoft, katerega smo Gold Certified partner.

Uspešnost gradimo na dolgoročnih poslovnih odnosih kot zaupanja vreden partner. Razumeli bomo vaše potrebe in vam pomagali, da boste v spremenljivih tržnih razmerah in pogojih vse večje konkurenčnosti lahko dosegli največjo učinkovitost, hkrati pa prispevate k ohranjanju okolja.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Poslanstvo, Vizija, Vrednote, Zgodovina

Panterjem želimo zagotoviti najvišje standarde, omogočiti najvišjo učinkovitost, varnost in kakovost poslovanja. Torej pomagati do hitrih optimizacij, enostavne nadgradnje standardov ter posledično boljših odnosov.

Partnerstva

Našim naročnikom želimo zagotovili najustreznejše rešitve za njihove poslovne potrebe. Iz tega razloga vzdržujemo in sklepamo partnerstva z vodilnimi ponudniki informacijskih tehnologij in storitev, kot so Lenovo, IBM, Microsoft.

Vodstvo

Preberite si nekaj glavnih informacij o generalnem direktorju mag. Marku Šoboti.

Akreditacija ARS

Naši rešitvi za celostno obvladovanje dokumentacije v celotnem življenskem ciklu sta že od leta 2008 redno preverjani, da zadostita najvišjim standardom zahtev.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.