GamaSystemLogo
Varovanje podatkov
Želite več informacij?
Varovanje podatkov

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov smo v GAMA SYSTEM d.o.o. zavezani k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Obvezujemo se, da podatkov o vas v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

Za nudenje kar najboljše storitve od vas zbiramo sledeče podatke:Ime in priimek, organizacija, email, telefon in ostale podatke, ki jih vnesete v obrazce na tem spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete, ne odgovarjamo. Zaradi varnosti, se zbirajo še IP naslovi, iz katerih dostopate do spletne strani in statistični podatki sistema za spremljanje dostopov do spletne strani. Upravitelji spletnih strani www.gama-system.siwww.gama-system.comwww.gama-system.eu, podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabljamo za namene statističnih analiz.

Z vami bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če temu izrecno ne nasprotujete.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali če je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje naših zakonitih interesov.

Hvala za razumevanje, Gama System d.o.o.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.