GamaSystemLogo
Izjave strank
Izjave strank

Iztok Vrhovnik, skrbnik poslovnih aplikacij v podjetju Elektronček d.d.:

»Dokumentni sistem eDocs nam bo pomagal dvigniti stopnjo upravljanja z dokumenti na višjo raven. Elektronsko obvladovanje dokumentov bo olajšalo delo zaposlenim, povečalo odzivnost in posledično doprineslo k uspešnosti poslovanja podjetja.

Strokovnjaki iz podjetja Gama System so nam uspešno pomagali pri uvedbi rešitve eDocs in nas usposobili, da lahko sami nadaljujemo z uvajanjem elektronskega obvladovanja dokumentov na preostala področja."

Mag. Branko Godec, vodja Službe IS v Sektorju za informatiko Pošte Slovenije:

"Glavne prednosti so pravna veljavnost in visoka raven varnosti dokumentov, od nastanka ali prihoda v podjetje, prek upravljanja z dokumenti v celotnem življenjskem ciklu do dolgoročne varne hrambe dokumentov v elektronski obliki."

Gregor Novak, direktor sektorja IKT v družbi ELES: 

"Potrebe po varni in zanesljivi rešitvi so zahtevale napredno programsko opremo, ki bi zagotavljala visoko raven hrambe in dostopa, poleg tega pa mora rešitev ustrezati zahtevam zakonodaje".

Milan Zupančič, direktor projektnega vodenja v Metrelu: 

»Obvladovanje dokumentacije je temelj uspešnega poslovanja. V podjetju Metrel d.d. smo iskali rešitev, ki ne bi samo uredila vprašanja arhiviranja dokumentov, ampak tudi postopkov pri njihovem nastajanju. Predvsem pa smo iskali rešitev za popolno obvladovanje različic dokumentov v proizvodnem procesu.

Prvo fazo v procesu proizvodnje zahtevnega elektronskega izdelka z več 100 različnimi komponentami predstavlja tehnična dokumentacija iz različnih virov, kompleksno medsebojno povezana in stalno podvržena spremembam. Na CeBIT-u v Hannovru smo zasledili aplikacijo eDocs, ki je bila poleg vsega še izdelek podjetja iz neposredne bližine in ki je izpolnjevala naša pričakovanja.

Po izvedenem uvodnem testiranju je bil eDocs izbran v prepričanju, da je zaradi svoje odprte zasnove sistem, ki nam omogoča nadaljnji razvoj in prilagajanje situacijam, katerih ni mogoče predvideti. Uvajanje sistema je bilo opravljeno v sodelovanju s podjetjem Gama System na visoki profesionalni ravni in na najbolj kompleksnem tipu tako imenovane tehnične dokumentacije, kar nam daje tudi zagotovilo za prihodnjo izvedbo urejenih dokumentov na vseh ostalih področjih.«

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.