Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

4-dnevni tečaj Gverila.NET

05. maj 2004

Gama System d.o.o. že vrsto let sledi tehnološkemu razvoju in aktivno nastopa s predavanji predvsem na Microsoftovih dogodkih, za Microsoft smo izvedli tudi vrsto izobraževalnih programov in tako prispevali svoj delež k uveljavljanju najnovejših tehnologij. Sodelavec Gama System d.o.o. je že 2 leti najboljši domači predavatelj na Microsoftovi NT konferenci, na teh predavanjih pa je bil govor prav o najnovejših tehnologijah.

Gama System je svoje pozicije na področju obvladovanja najnovejših tehnologij v zadnjem času še bolj utrdil, saj je bil njen sodelavec Matevž Gačnik s strani Microsoft Corp. imenovan za regionalnega direktorja za Slovenijo za leti 2004 in 2005, kot tudi za Most Valuable Professional (MVP) na področju XML. V aprilu 2004 je Matevž v Redmondu sodeloval s produktno skupino, ki načrtuje naslednjo generacijo imenskega prostora System.Xml. Kot regionalni direktor ima tudi dostop do zgodnjih, preverjenih informacij ter Microsoftovih strategij, tehnologij in produktov, po drugi strani pa je njihova primarna naloga izobraževanje/svetovanje Microsoftovih tehnologij in podajanje informacij med razvijalsko skupnostjo in podjetjem Microsoft.

Odločili smo se, da nakopičeno znanje in zagotovljen dostop do najnovejših znanj tudi v bodoče združimo v iniciativo in ga ponudimo najširšemu krogu strokovne javnosti v obliki odprtih tečajev.

Z velikim veseljem razpisujemo prvi tečaj.

Naslov tečaja: Gverila.NET

Kratek opis: Intenzivni tečaj tehnologij Microsoft .NET

Tečaj pokriva ključne tehnologije .NET ter sintakso programskega jezika C#. Gre za intenzivno praktičen tečaj. Govora bo o .NET Frameworku, spletnih storitvah, C#, razredih ogrodja .NET. Pokrili bomo tudi osnove standardov XML, XML Schema, UDDI, WSDL ter SOAP ter si pogledali njegovo implementacijo v platformi Microsoft .NET. Večina primerov bo podanih v programskem jeziku C#, določeni tudi v Visual Basic .NET.

Tečaj je namenjen razvijalcem in informatikom, ki jih zanima podrobno delovanje platforme Microsoft .NET. Zaželeno je predznanje objektnega programskega jezika. Prednosti bodo imeli tečajniki, ki poznajo programske jezike Java, C, C++, C#.

Trajanje: 4 dni

Predavatelj: Matevž Gačnik, univ. dipl. inž. rač. in inf.

Predviden termin: 1. in 2. 6. 2004 ter 17. in 18. 6. 2004 od 9:00 do 15:30 ure

Lokacija: Tečaj bo v računalniški učilnici Gama System d.o.o., Ljubljana, Cesta v Gorice 36

Kotizacija za seminar z gradivom znaša 288.000.00 SIT + DDV.

Posebna ugodnost za udeležence Microsoftove NT konference 2004: Gama System daje udeležencem NTK 10% popust na kotizacijo.

Prijava na tečaj: Prijavnice (Podjetje, naslov, ID številka za DDV, ime in priimek, delovno mesto ter e-poštni naslov udeleženca) pošljite na naslov Gama System d.o.o., Ljubljana, Cesta v Gorice 36 ali na info@gama-system.si.

Dodatne informacije na tel. (01)2002280 ali marko.sobota@gama-system.si.