Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Družba Gama System pridobila status Microsoft Gold Certified Partner

07. januar 2009

Družba Gama System je dolgoletno sodelovanje z Microsoftom nadgradila z vstopom v družbo zlatih partnerjev, s čimer še utrjuje položaj enega vodilnih slovenskih razvijalcev in ponudnikov programske opreme. Najvišji status partnerja pomeni priznanje strokovnosti Game System in potrjuje najvišjo raven poznavanja ter obvladovanja Microsoftovih tehnologij. Hkrati pridobljeni status podjetju odpira možnosti dostopa do tehnologij in strokovne podpore korporacije.

Podjetje je znotraj programa Microsoft Gold Partner pridobilo kompetence za SOA and Business Processes, Data Management Solutions in Business Intelligence, kar dokazuje razvojno usmerjenost v storitveno usmerjene in podatkovne rešitve. Strokovnjaki podjetja Gama System so aktivno udeleženi tudi v organizaciji strokovnih seminarjev in konferenc, ki temeljijo na Microsoftovih razvojnih tehnologijah.

Matej Potokar, generalni direktor slovenskega Microsofta, je ob tem povedal: "Gama System je visoko usposobljena za razvoj naprednih programskih rešitev v različnih poslovnih okoljih, zato smo ponosni, da so postali del družine partnerjev Gold Certified Partner in pripomogli k širitvi slovenske partnerske mreže. S pomočjo podjetij, kot je Gama System, ki ustvarjajo tehnološko napredne in inovativne storitve, stranke lahko uresničijo polno poslovno vrednost Microsoftovih tehnologij."

"Pridobljeni status zlatega Microsoftovega partnerja nam omogoča, da strankam zagotovimo najvišjo raven programskih rešitev in standarde storitev," je dejal mag. Marko Šobota, direktor družbe Gama System. "Imamo obsežno strokovno znanje in izkušnje pri razvoju, uvajanju in integraciji rešitev, temelječih na Microsoftovih tehnologijah. Prav to naše informacijske rešitve postavlja ob bok svetovnim rešitvam najvišjega kakovostnega razreda."