GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
GAMA SYSTEM d.o.o. nastopa na sejmu INFOS 2001
17.06.2001

GAMA SYSTEM d.o.o. bo letos zopet nastopal na sejmu INFOS 2001. Vabimo Vas, da nas v času sejma (od 22. do 26. oktobra 2001) obiščete v Cankarjevem domu, kjer bomo razstavljali naš integrirani informacijski sistem “GAMA SYSTEM® Business Support Suite”, namenjen računalniški podpori celotnemu poslovanju družb ter predstavili našo izobraževalno in svetovalno dejavnost.

Ponudili vam bomo računalniško podporo za sistem vodenja kakovosti ISO 9001:2000, za sistem ravnanja z okoljem ISO 14001, za varnost in zdravje pri delu OHSAS 18001 ter spletno aplikacijo “GAMA SYSTEM® iBSS”, ki omogoča delo z naštetimi paketi preko interneta.

V primeru, da se čutite zadušeni s papirji in veste, da lahko upravičeno pričakujete od sistema vodenja kakovosti veliko več, potem je prava odločitev, da nas obiščete na INFOS 2001. Ponujamo vam integrirane programske rešitve, ki zagotavljajo skladnost z vsemi naštetimi standardi, obenem pa zagotavljajo racionalizacijo izvajanja sistemov vodenja. Razlika je čisti profit. Kakovost ni cilj, kakovost je najboljši način da povečamo dobiček. Za to potrebujete primerno orodje. Mi vam ga ponujamo!

Naša stojnica bo v 1. preddverju (vhod iz pasaže Maximarketa), prvi razstavni prostor na desni strani z oznako 1P-13.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.