Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System d.o.o. podpisala dolgoročno pogodbo s Deutsche Messe AG

13. februar 2002

Podjetje GAMA SYSTEM d.o.o. je podpisalo dolgoročno pogodbo z Deutsche Messe s katero se Deutsche Messe obvezuje v letih 2002 do 2005 zagotoviti razstavni prostor velikosti najmanj 28 m2 in sicer na delu sejmišča, ki je namenjen Information Tehnology, Telekomunikations, Software&Services.

Za nas je pogodba pomembna, saj sedaj lahko lažje načrtujemo dolgoročno strategijo nastopa na CeBIT-u in tudi pričakovanja od samega nastopa na sejmu. Dejstvo je, da so čakalne vrste za pridobitev razstavnega prostora izjemno dolge, saj za nastop na CeBIT-u 2001 po razpoložljivih informacijah 700 potencialnih razstavljalcev ni dobilo razstavnega prostora.

Prav tako smo s tem podpisom dolgoročne pogodbe drugače obravnavani s strani Deutsche Messe AG, kajti prva tri leta smo bili razporejeni v paviljon, kamor smo sodili le z manjšim delom naše ponudbe. Za CeBIT 2002 pa smo dejansko dobili izjemno ugodno halo 5, kjer razstavljajo tudi tako znane družbe kot npr. BAAN in Navision. Zato upravičeno pričakujemo, da nas bo na CeBIT 2002 obiskalo nekaj tisoč obiskovalcev, kar je v primerjavi s prejšnjimi leti izredno ugodno, saj nas je obiskalo le od 100 do 200 obiskovalcev. Zato računamo tudi na dobre komercialne učinke letošnjega nastopa na CeBIT.