GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System eDocs" prejel certifikat "Ready for IBM Tivoli software
28.06.2006

BM Slovenija nam je v želji, da kupcem ponudi dodano vrednost v obliki integrirane rešitve "IBM TotalStorage DR550" (arhivski sistem za varno shranjevanje in upravljanje podatkov skozi celoten življenjski cikel dokumenta) z dokumentnim sistemom (DMS) ponudil sodelovanje, da bi integrirali naš programski paket – dokumentni sistem "Gama System® eDocs" z "IBM TotalStorage DR550". Nad ponudbo smo bili najprej presenečeni, saj dotlej nismo imeli prav nobenih stikov z IBM, in seveda zelo veseli, saj je ponudba temeljila izključno na kriteriju kakovosti "Gama System® eDocs". Seveda smo ponudbo z veseljem sprejeli, saj smo v njej videli tako tehnični izziv, kot tudi poslovno priložnost.

Kljub odprti zasnovi rešitve "Gama System® eDocs" je bilo prvo srečanje s tehnologijo IBM tehnični izziv. Ocenjevali smo, da bomo za integracijo potrebovali le en mesec, kar se je predstavniku IBM zdela optimistična ocena. Dejansko nam je uspelo pripraviti popolno integracijo že v treh tednih, po enem mesecu pa smo že sprožili postopek certificiranja rešitve.

Seveda smo v iniciativi videli predvsem poslovno priložnost, saj nam je odslej na voljo možnost, da rešitev označujemo z logotipom"Ready for IBM Tivoli software", kar je naročnikom jamstvo, da rešitev zadovoljuje visoke zahteve IBM in seveda samega postopka certificiranja.

Več o podeljenem certifikatu lahko preberete na domači strani IBM Slovenija.

V Gama System d.o.o. smo ponosni tudi na dejstvo, da smo kot prvi neodvisni ponudnik programske opreme (proizvajalec programske opreme, ki ni bil partner IBM) v Sloveniji in tudi v regiji EMAAS (Central & Eastern Europe, Middle East, Africa, Austria & Switzerland) - za druga področja nimamo na voljo podatka - integrirali naš dokumentni sistem "Gama System® eDocs" z "IBM TotalStorage DR550"

Partnerja sta upravičeno prepričana, da lahko trgu odslej ponudita zares izjemno rešitev, ki prihaja ravno v času, ko veliko potencialnih naročnikov razmišlja o prehodu na poslovanje z elektronsko dokumentacijo. Skupna rešitev je pravi odgovor na te potrebe, saj vsaka izmed rešitev predstavlja vrhunsko kakovost v svojem segmentu, integrirana rešitev pa bo gotovo zaslovela kot ena izmed najnaprednejših in najzmogljivejših rešitev.

Rešitev je objavljena na spletnih straneh IBM.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.