GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System eDocs uspešno certificiran za Windows 7
06.10.2009

Certifikat zagotavlja, da certificiran produkt Gama System® eDocs dosega specifične zahteve glede kompatibilnosti in zanesljivosti delovanja pri izvajanju na operacijskem sistemu Windows 7. Tako nam je odslej na voljo možnost, da rešitev označujemo z logotipom "Compatible with Windows 7", kar je naročnikom jamstvo, da rešitev zadovoljuje visoke zahteve certifikacijskega programa podjetja Microsoft® in seveda samega postopka certificiranja.

"Za naše naročnike je izjemno pomembno, da kot ponudnik programske opreme sledimo razvoju Microsoftovih tehnologij in zagotavljamo, da naše rešitve brezhibno delujejo tudi na novih platformah. Pričakujemo, da bo zaradi povečane hitrosti in zanesljivosti delovanja, Windows 7 dosegel visok tržni naboj, kar bo doprineslo k boljši uporabniški izkušnji sistema Gama System eDocs" je povedal mag. Marko Šobota, direktor podjetja Gama System.

Gama System, ki je sicer Microsoft GOLD Certified Partner, s pridobljenim cetifikatom še utrjuje svoj partnerski položaj, saj bo dodana spletna povezava na našo certificirano rešitev v kataloge korporacije Microsoft.

Certificiran sistem Gama System eDocs spada med napredne sisteme za upravljanje z vsebinami (ECM – Enteprise Content Management), kamor vključujemo skenirane dokumente, originalne elektronske dokumente zunanjega in notranjega izvora, obrazce, predloge in nestrukturirane vsebine.

Sistem omogoča transparenten dostop in obvladovanje elektronskih dokumentov in njihovih izdaj preko namizja in spleta.

Gama System eDocs je že v uporabi pri vodilnih slovenskih družbah, kot so Pošta Slovenije, Elektro Slovenija, ELRAD International, TIA - Tehnološka agencija Republike Slovenije, SIQ, Zavod za zdravstveno varstvo Celje, Metrel, Elektronček in drugi.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.