Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System eDocs uspešno nameščen v ELEKTRONČEK d.d.

06. oktober 2008

V Gami System smo veseli dejstva, da se za nabavo zmogljivega dokumentnega sistema Gama System eDocs odločajo najbolj napredne družbe in družbe, katerih notranji procesi so prezahtevni za manj zmogljive rešitve (npr. za podporo razvojno-tehnični dokumentaciji – PDM). Elektronček d.d., zlata gazela 2007, po vseh kriterijih sodi v sam vrh slovenskega gospodarstva.

Vodstva naprednih družb se najbolj zavedajo, koliko priložnosti ponuja prehod na elektronsko poslovanje, začenši z racionalizacijo in pohitritvijo notranjih procesov in komunikacij z okoljem kot pomembnima dejavnikoma dvigovanja konkurenčnosti podjetja. Izjemne prihranke časa, prostora in ostalih stroškov, povezanih z obvladovanjem dokumentacije, je mogoče doseči le z uvedbo celovitih integriranih rešitev, ki imajo v končni fazi potencial za podporo prav vsem vrstam dokumentov v organizaciji in podpirajo elektronsko poslovanje s poslovnimi partnerji.

Iztok Vrhovnik, skrbnik poslovnih aplikacij v podjetju Elektronček d.d., je ob tem dejal: "Dokumentni sistem eDocs nam bo pomagal dvigniti stopnjo upravljanja z dokumenti na višjo raven. Elektronsko obvladovanje dokumentov bo olajšalo delo zaposlenim, povečalo odzivnost in posledično doprineslo k uspešnosti poslovanja podjetja. Strokovnjaki iz podjetja Gama System so nam uspešno pomagali pri uvedbi rešitve eDocs in nas usposobili, da lahko sami nadaljujemo z uvajanjem elektronskega obvladovanja dokumentov na preostala področja."

Marko Šobota, direktor družbe Gama System, pa je dodal: "Veseli smo, da nam je uspelo namestiti Gama System eDocs v predvidenem roku in s predvideno porabo svetovalnih dni. Pri tem je seveda pomembno odlično sodelovanje z nosilci projekta na strani naročnika, kar ob lastnem modelu uvajanja in dobrem poznavanju programske opreme omogoča učinkovito uvedbo, praktično brez najmanjšega tveganja glede doseganja zastavljenih ciljev."