Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System ekskluzivni zastopnik optičnega bralnika sceye za Adriatic regijo

10. marec 2011

Podjetje Gama System je na sejmu CeBIT 2011 suvereno predstavilo inovativno skeniranje z naprednim optičnim čitalcem sceye in programskim paketom Gama System® SimpleScan, ki predstavlja nov tehnološko napreden in učinkovit pristop k obvladovanju poslovnih dokumentov. Razvita rešitev omogoča neposreden prenos dokumentov v oblak - Gama System® eDocs Cloud ali v druge obstoječe informacijske rešitve naročnikov.

Podjetje je zaradi profesionalnega pristopa in s prepričljivimi razvojnimi načrti s proizvajalcem optičnega čitalca sceye razširilo zastopstvo na celotno Adriatic regijo. Podpis pogodbe sta podjetji sklenili z izmenjavo mnenj o nadaljnji razvojni strategiji in tržnem pozicioniranju omenjenih produktov.

Ugotovitve partnerja o poglobljenem poznavanju dokumentne problematike s strani podjetja Gama System, pa so odprle nove skupne priložnosti dolgoročnega partnerskega sodelovanja na področju razvoja programske opreme. Optični čitalec bo podjetje tržilo predvsem v sklopu svojih obstoječih rešitev na področju zajema in obvladovanja poslovnih dokumentov, na voljo pa bo tudi možnost samostojnega nakupa. Potencialnim naročnikom je na voljo nova, že 5. generacija optičnega čitalnika sceye.