GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System generalni sponzor na dogodku »Česa ne smete spregledati pred uvedbo dolgoročne elektronske hrambe«
12.01.2011

Brezplačni strokovni dogodek, ki ga organizira FrodX, bo v četrtek, 20.01.2011 od 9:00 do 14:00 v Kongresnem centru hotela Mons, Ljubljana.

Osrednja tema dogodka bo predstavitev izsledkov raziskave, ki jo je izvedla FrodX, neodvisna svetovalna družba d.o.o., o stanju dolgoročne elektronske hrambe na slovenskem tržišču. Z odgovori 742 anketirancev iz 428 organizacij ter izkušnjami okrajnih in okrožnih sodnikov in odvetnikov bo tako prvič v Sloveniji, postreženo s celovitimi in aktualnimi informacijami o tem, kaj jedobra praksa in kako se je doslej obnesla dolgoročna elektronska hramba v praksi.

Stališče in izkušnje sodnikov bo predstavila višja sodnica dr. Vesna Bergant Rakočević, ki bo med drugim razložila, kako sodniki gledajo na elektronske dokumente v dokaznih postopkih in kako dobro so se doslej znašli elektronski dokumenti na sodiščih.

Podjetje Gama System se bo na dogodku predstavilo s sponzorskim predavanjem, sodelovali bomo na okrogli mizi v vlogi ponudnika akreditirane programske opreme za dolgoročno elektronsko hrambo, ter kot razstavljavec na skupnem razstavnem prostoru s Pošto Slovenije d.o.o. Udeležencem dogodka bomo predstavili svoje izkušnje tako z implementacijo sistema za dolgoročno hrambo Gama System® eArchive, kot tudi dokumentnega sistema Gama System® eDocs.

 

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.