GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System na 2. Slovenskem forumu inovacij izbrana med 10 najinovativnejših podjetij
15.01.2008

Družba Gama System se bo na 2. Slovenskem forumu inovacij predstavila kot eno izmed desetih najinovativnejših podjetij po izboru nacionalne komisije za inovacije. S sistemom za varno hrambo elektronskih dokumentov Gama System E-arhiv se predstavlja kot eden najnaprednejših ponudnikov svetovno primerljive rešitve za celovito podporo poslovanju z elektronskimi dokumenti – dokumentne linije Gama System.

Gama System je na 1. Slovenskem forumu inovacij sodelovala s sistemom za upravljanje dokumentov Gama System eDocs, ki se je uvrstil med 50 najboljših idej. Letos se je sistem Gama System E-Arhiv uvrstil med 40 najbolj inovativnih idej leta 2007, kar potrjuje predanost podjetja Gama System iskanju in razvoju rešitev, ki jih zahteva sodoben način poslovanja.

V podjetju Gama System smo razvili vrhunski rešitvi, ki se z lahkoto primerjata z najboljšimi svetovnimi izdelki. Pravilnost našega pristopa, da inovacijo uveljavimo kot način razmišljanja, dela in poslovanja, je potrdila tudi nacionalna komisija za inovacije v okviru Slovenskega foruma inovacij. Z lastno celovito rešitvijo, ki podpira elektronsko poslovanje s prav vsemi vrstami dokumentov znotraj organizacije in tudi poslovanje s partnerji, smo dosegli tehnološki in poslovni preboj v sam vrh.

Sistem varne hrambe E-Arhiv je končna postaja za vse dokumente, ki zahtevajo dolgoročno in zakonsko skladno hrambo v digitalni obliki. Gama System je razvoj E-Arhiva zaključil maja 2007, namenil pa ga je ponudnikom storitev arhiviranja in velikim podjetjem, ki potrebujejo lasten sistem za shranjevanje ter arhiviranje elektronskih dokumentov. Prva namestitev sistema že deluje v E-Arhivu Pošte Slovenije.

Osrednja slovenska prireditev s področja inovativnosti, 2. Slovenski forum inovacij (www.sfi.si), bo potekala 17. in 18. januarja 2008 v Cankarjevem domu. Na njej bodo vodilna slovenska podjetja predstavila 40 izbranih inovacij izmed 175 prijavljenimi, na posebnem razstavnem prostoru pa se bo predstavilo tudi 10 najinovativnejših podjetij. Dogodek organizirata Ministrstvo za gospodarstvo RS in Javna agencija a podjetništvo in tuje investicije – Japti.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.