GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System na 6. Slovenskem forumu inovacij spreminja način zajema dokumentov
14.12.2011

Gama System je na 6. Slovenskem Forumu inovacij (SFI), ki ga je obiskal tudi predsednik Republike Slovenije, dr. Danilo Türk, predstavilo napreden način zajema dokumentov. Inovacija omogoča velike prihranke pri poslovanju z dokumenti.

Rešitev Gama System® SimpleScan, se je uvrstila med 55 najboljših inovacij, ki so bile razstavljene na osrednjem delu SFI, izmed kar 235 prijavljenih. Rešitev je zasedla peto mesto med vsemi inovacijami v kategoriji storitev majhnih in srednjih podjetij.

Rešitev Gama System® SimpleScan, je bila predstavljena tudi na odprtem odru, kjer je Matevž Gačnik, tehnični direktor, širšemu krogu poslušalcev osvetlil uporabnost inovacije v različnih poslovnih procesih, kot npr. v bankah, zavarovalnicah, javni upravi, kot tudi v notranjih procesih organizacije.

Inovacija Gama System® SimpleScan je med obiskovalci na razstavnem prostoru vzbudila veliko zanimanja, predvsem zaradi intuitivnega in preprostega načina zajema različnih dokumentov s podporo za samodejni obrez, rotacijo, osvetlitev, ločevanje in pošiljanje dokumentov v različne informacijske sisteme.

Inovacijo si je ogledalo nekaj priznanih gospodarstvenikov in predstavnikov iz javnega sektorja. Odzivi so pohvalni, predvsem zaradi hitrosti delovanja, enostavnosti uporabe in uporabne vrednosti rešitve. V podjetju Gama System verjamemo, da neposredni odzivi realne demonstracije predstavljajo kredibilno merilo kvalitete rešitve. Izjemno pomemben je bil tudi odziv najmlajših in starejših uporabnikov, ki so rešitev lahko pričeli uporabljati neposredno po predstavitvi.

Gama System® SimpleScan je inovativna rešitev, ki združuje kombinacijo strojne in programske opreme za zajem dokumentov v elektronski obliki. Združuje inovacijo na področju industrijskega dizajna, kot tudi na področju idejnega presežka s področja razvoja informacijske podpore. Rešitev omogoča popolnoma samodejen zajem dokumentov – brez uporabe miške ali tipkovnice, hkrati pa preprečuje vstop papirja v organizacijo. Primerna je za vse vrste prodajnih in sprejemnih mest, preko katerih dokumenti vstopajo v organizacijo. Gama System®SimpleScan omogoča tudi povezljivost v katero koli aplikacijsko okolje, ki se uporablja bodisi v internih delovnih procesih, bodisi na prodajnem (banke, zavarovalnice) ali sprejemnem mestu (javna uprava) v organizaciji.

Podjetje Gama System orje ledino na področju obvladovanja dokumentov skozi celoten življenjski cikel. Od vstopa v organizacijo do njihove dolgoročne hrambe. Svojim naročnikom tako pomaga do brezpapirnega poslovanja, povečanja konkurenčnosti in občutnega znižanja stroškov.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.