Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System na sejmu CeBIT 2012

11. januar 2012

Gama System tudi letos sodeluje na svetovno največjem, za digitalno gospodarstvo najpomembnejšem dogodku, konferenci digitalnih IT in telekomunikacijskih tehnologij, CeBIT Global Conferences 2012.

Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji predstavitev aktualnih trendov, inovacij in strokovnih predavanj, CeBIT predstavlja izjemno priložnost vzpostavitve novih poslovnih partnerstev in sklenitev novih priložnosti.

Letošnja rdeča nit konference je Upravljanje zaupanja in varnosti v digitalnem svetu rešitev, Managing Trust.

Gama System predstavlja inovativne rešitve, s katerimi bo vaše podjetje varnejše, hitrejše in okolju prijaznejše. Naš asortiman sestavljajo Gama System® SimpleScan, Gama System® eDocs, Gama System® eDocsCloud, Gama System® eArchive, Gama System® SharePoint Connector in Gama System® Invoice Processing.

Posebno pozornost posvečamo rešitvi Gama System® eArchive, ki je zasnovana na ideji optimizacije procesa shranjevanja velikega števila dokumentov. Podpira preverjanje digitalnega podpisa dokumenov, časovno žigosanje in arhiviranje elektronskih dokumentov. Temelji na najnovejših tehnologijah, ki so namenjene delovanju v skupini strežnikov; z možnostjo konfiguracije, ki zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših naročnikov.

Gama System® eArchive je akreditiran s strani Arhiva Republike Slovenije in skladen z Enotnimi tehnološkimi zahtevami, Zakonom o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva (ZVDAGA) ter Uredbo o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva.

Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru na CeBIT-u 2012 v Hannovru, od 6. do 10. marec 2012, v hali 3, razstavni prostor J30. Obljubljamo vam nepozabno turnejo prednosti in pridobitev varnega, digitalnega sveta!