Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System na sejmu CeBIT 2014 uspel preboj na globalni trg

17. marec 2014

Podjetje Gama System je na pravkar končanem sejmu CeBIT podpisalo dve novi partnerski pogodbi, s partnerji iz Savdske Arabije in Singapurja.

Ce BIT2014_2

Ce BIT2014_1 

Dolgoletna prisotnost na največjem svetovnem sejmu ITK – na skupnem razstavnem prostoru z nemškimi partnerji – napredne lastne rešitve, med katerimi sta tokrat izstopali rešitvi Gama System® PerceptionAnalytics ter popolnoma nova rešitev eDMS, Gama System® eDocs 5, ki prinaša radikalno spremembo v svet rešitev za upravljanje z elektronskimi dokumenti, sta povzročili veliko zanimanje obiskovalcev. Ponudili smo jim primerjavo našega sistema eDMS četrte generacije z rešitvami drugih razstavljavcev v paviljonu 3, v katerem smo bili vsi ponudniki dokumentnih sistemov ter jim nato predstavili Gama System® eDocs 5, elektronski dokumentni sistem, ki s svojo inovativno zasnovo, preglednim in modernim vmesnikom podpira delo zaposlenih. Preprosta, zmogljiva in uporabniško prijazna rešitev.

Napredne rešitve in profesionalni pristop sta prispevala k zelo dobremu obisku kakovostnih obiskovalcev na razstavnem prostoru. Rezultat sta dve podpisani partnerski pogodbi v času sejma, ki dokončujeta internacionalizacijo našega poslovanja. Gre za partnersko pogodbo s partnerjem iz Savdske Arabije, ki bo tržilo naše izdelke na trgih Združenih arabskih emiratov, v Kuvajtu, v Katarju, Omanu, Jordaniji in Egiptu ter s partnerjem iz Singapurja, ki bo tržil naše izdelke še na trgih Malezije, Indonezije, Filipinov, Hong Konga in Tajske.

Glede na zanimanje za naše rešitve na sejmu CeBIT 2014, pričakujemo podpis dodatnih partnerskih pogodb.