GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System na sejmu CeBIT 2014
06.03.2014

Podjetje Gama System bo tudi letos na sejmu CeBIT 2014 sodelovalo povsem v razvojnem trendu aktualnih digitalnih tehnologij. Tako bo na področju rešitev big data predstavilo že uveljavljeno rešitev Gama System® PerceptionAnalytics, na področju rešitev DMS pa popolnoma prenovljeni Gama System® eDocs 5. 

CeBIT2014Banner

Najnovejša različica Gama System® PerceptionAnalytics, rešitev ki spremlja in analizira pogovore na družbenih omrežjih (Twitter, Facebook), prinaša vrsto naprednih, povsem avtomatiziranih analiz dogajanj na družbenih omrežjih v realnem času in se izkazuje kot odlična rešitev za komunikacijo političnih strank / voditeljev z volivci, upravljanje z incidentnimi situacijami in pravočasnim ter primernim reagiranjem (protesti, potresi, kraje, požari, poplave, vandalizme in podobno) ustreznih služb kot tudi pristojnih državnih organov. Rešitev se uporablja na področju upravljanja blagovnih znamk, ugleda vodilnih v podjetjih, dogajanj v turističnih destinacijah in podobno. Na tokratnem sejmu CeBIT bomo predstavili novosti znotraj rešitve in večjezično podporo za ugotavljanje masovnih percepcij javnosti z uporabo razvitih modelov SVM strojnega učenja za angleški, ruski, portugalski, bolgarski, srbski, črnogorski, albanski, bosanski in slovenski jezik. Do konca leta 2014 bo rešitev na voljo v večini evropskih jezikov.

Gama System bo na letošnjem sejmu CeBIT predstavila tudi novo rešitev DMS, ki prinaša radikalno spremembo v svetu rešitev za upravljanje z elektronskimi dokumenti (DMS). Dolgoletne izkušnje z razvojem in uvajanjem lastnih rešitev DMS so pripeljale do vprašanja, kako povečati učinkovitost zaposlenih in narediti naslednji korak pred konkurenco. Analiza je pokazala, da prehod na elektronsko poslovanje sicer prinaša izjemne prihranke in povečuje hitrost in učinkovitost izvajanja procesov, vseeno pa zaposleni preveč časa preživljajo v orodjih za elektronsko pošto ali celo nadomeščajo delo znotraj DMS z delom v programih za elektronsko pošto. Gama System® eDocs 5 je sistem DMS, ki vključuje tako neformalno kot formalno delo z dokumenti in tako izloči uporabo datotečnih sistemov ter vključuje integrirano rešitev za sodelovanje med uporabniki sistema, kar omogoča učinkovito sodelovanje, brez uporabe klasičnih poti, kot so e-pošta, telefon ali fizične komunikacije. Sistem vključuje napredno poslovno platformo za komunikacijo in podporo sodelovanja med zaposlenimi, poslovno socialno omrežje, ki na enem mestu združuje zaposlene, njihove medsebojne pogovore in pogovore s poslovnimi partnerji, podpira ustvarjanje vsebin in priprave podatkov, vse v povezavi s pripadajočimi dokumenti, procesi, opravili in povratnimi informacijami. Gama System® eDocs 5 s svojo inovativno zasnovo, preglednim in modernim vmesnikom podpira delo zaposlenih. Preprosto, zmogljivo in uporabniško prijazno.

Pozornost obiskovalcev bo zagotovo pritegnila tudi rešitev Gama System® eArchive, ki je zasnovana na ideji optimizacije procesa shranjevanja velikega števila dokumentov. Podpira preverjanje digitalnega podpisa dokumentov, časovno žigosanje in masovno arhiviranje elektronskih dokumentov. Temelji na najnovejših tehnologijah, ki so namenjene delovanju v skupini strežnikov, z možnostjo konfiguracije, ki zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših naročnikov.

Podjetje Gama System bo predstavilo tudi že poznane rešitve Gama System® SimpleScan in Gama System® eDocsCloud, s katerimi bo vaše podjetje varnejše, hitrejše in okolju prijaznejše.

Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji predstavitev aktualnih trendov, inovacij in naprednih rešitev, CeBIT predstavlja izjemno priložnost vzpostavitve novih poslovnih povezav. Podjetje aktivno vzpostavlja joint venture partnerstva v novih poslovnih okoljih, zato potencialne partnerje pričakujemo na našem razstavnem prostoru.

Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru sejma CeBIT 2014 v Hannovru, v hali 3, razstavni prostor J30. Obljubljamo vam hiter, varen in učinkovit prehod v digitalni svet!

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.