Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System nastopa na DMS Expo v Nemčiji

03. oktober 2012

Podjetje Gama System bo na letošnjem največjem sejmu za dokumentne rešitve DMS EXPO 2012 predstavljalo rešitve za brezpapirno poslovanje.

DMS2012

Podjetje bo na dogodku predstavilo rešitev za obvladovanje celotnega življenjskega cikla dokumentov, z uporabo dokumentnega sistema Gama System® eDocs. Posebno pozornost bodo letos namenili rešitvi za informatizacijo procesa likvidacije prejetih računov in pa novemu tehnološkemu ter idejnemu presežku na področju intuitivnega ter enostavnega zajema dokumentov z rešitvijo Gama System® SimpleScan

Z nemškim proizvajalcem profesionalnih skenerjev Microform GmbH, bo podjetje predstavilo visoko zmogljivo zajemno mesto, ki je primerno za zajem velike količine vhodnih dokumentov v centraliziranih vložiščih večjih organizacij. Na področju rešitev varne elektronske hrambe dokumentov pa bo podjetje predstavilo integrirano zakonsko skladno elektronsko hrambo -  Gama System@ eArchive ter enostavno posredovanje dokumentov v oblak - Gama System® eDocsCloud. Slednje bo zanimivo predvsem tistim, ki IT storitve usmerjajo v zunanje izvajanje.