Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System odhaja z visokimi pričakovanji na CeBIT 2005

04. marec 2005

Na CeBIT-u bo letos sodelovalo 6.115 razstavljavcev, družba Gama System d.o.o. pa se bo tokrat predstavila tako na samostojnem razstavnem prostoru kot tudi na Microsoftovem razstavnem prostoru, kjer bo nastopila kot ena od petih izbranih Microsoftovih partnerjev s področja regije JV Evrope (oboje v hali 4).

V Gami System bomo tokrat osrednjo pozornost namenili našim novim programskim paketom, in sicer celovitemu sistemu za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov “Gama System® eDocs” in paketu “Gama System® Organizacija in kadri (HRM)”, ki sta že v zasnovi popolnoma integrirana, zato prinašata izjemne možnosti racionalizacije izvajanja poslovnih procesov pri uporabnikih.

Velika pričakovanja, temelječa predvsem na kakovosti novih programskih paketov, ki so visoko konkurenčni tudi v svetovnem merilu, je bistveno povečala ponujena priložnost, da lahko nastopimo na Microsoftovem razstavnem prostoru. Prvič pričakujemo, da nas bo obiskalo veliko večje število obiskovalcev na Microsoftovem razstavnem prostoru, tem obiskovalcem pa pripravljamo zares izjemno zanimivo ponudbo.

Gre za dejstvo, da v svetu doslej pravzaprav ni bilo konkurenčnega DOKUMENTNEGA SISTEMA na Microsoftovi tehnologiji, kljub dejstvu, da se prav z Microsoftovimi orodji ustvari največ dokumentov. Gama System d.o.o. je v tem dejstvu zagledala svojo priložnost, rekli bi celo tržno nišo na globalni ravni, in se odločila za pripravo popolnoma novega programskega paketa, to je sistema za obvladovanje in arhiviranje elektronskih dokumentov “Gama System? eDocs”, katerega izid na domačem trgu smo objavili 20.10.2004! Gre za razvoj dokumentnega sistema, ki je že v zasnovi koncipiran na najnovejših tehnologijah in v katerega smo vgradili desetletne izkušnje pri razvoju in uvajanju ter seveda veliko predlogov/želja uporabnikov modula DOKUMENTACIJA programskega paketa “Gama System ISO 9001?”. Vsebinsko rešitev zadovoljuje potrebe zelo širokega kroga potencialnih kupcev, tako iz proizvodne kot tudi iz neproizvodne sfere. Področje uporabe je zelo široko, saj je sistem primeren za vsa področja, kjer imamo opraviti z dokumenti, ki so že v elektronski obliki oziroma se jih da spraviti v elektronsko obliko.

Glede na dejstvo, da je sama rešitev razvita na Microsoftovi tehnologiji in da smo že ob uradni predstavitvi pokazali primer integracije MBS Navision z “Gama System? eDocs”, smo se po potrditvi našega nastopa na Microsoftovem razstavnem prostoru odločili, da pripravimo različico sistema za obvladovanje in arhiviranje elektronskih dokumentov “Gama System? eDocs” za MBS Navision in jo bomo tudi prvič predstavili javnosti prav na CeBIT-u 2005. Zato smo prepričani, da bomo s svojim nastopom na sejmu CeBIT pritegnili pozornost strokovne javnosti in se postavili ob bok najnaprednejših družb na področju informacijskih tehnologij.