Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System® PerceptionAnalytics spremlja parlamentarne volitve v Bolgariji

08. maj 2013

Gama System d.o.o. je z Bolgarsko gospodarsko zbornico (Bulgarian Industrial Association) podpisala pogodbo za spremljanje bolgarskih parlamentarnih volitev 2013.

Bulgarian Industrial Association (BIA) bo v sodelovanju z IT podjetjem SBS A.D. iz Sofije, partnerjem Gama System za Bolgarijo, svojim članicam in zainteresirani javnosti ponudila spremljanje letošnjih parlamentarnih volitev v Bolgariji z uporabo analitične platforme Gama System® PerceptionAnalytics. Na ta način bo zbornica omogočila pregled iz vidika družabnih omrežij v živo in spremljanje dogajanj okoli strank, ter ključnih političnih akterjev na parlamentarnih volitvah 2013.

Bia 2013

Volitve se bodo odvijale v nedeljo 12. maja 2013, aktualno dogajanje pa je mogoče spremljati preko http://reaction.bia-bg.com.

Uporabnost platforme Gama System® PerceptionAnalytics

Analitična platforma organizacijam omogoča nevsiljivo pridobivanje relevantnih podatkov in aktualnih informacij, ki so osnova za hiter odziv v kateri koli situaciji. Področja, ki jih platforma pokriva so lahko s področja poslovnih tematik, kot so upravljanje blagovnih znamk, ugled podjetij ali ugled ključnih vodij. Z uporabo rešitve lahko organizacija omeji ali celo prepreči morebitne družbene ali gospodarske dejavnike, ki bi lahko negativno vplivali na njen ugled.

Analitična platforma Gama System® PerceptionAnalytics omogoča podrobnejšo analizo preteklih podatkov, na podlagi katere lahko organizacija napoveduje svoje delovanje v prihodnje in na tej osnovi zasnuje ustrezne strateške usmeritve.

Platforma Gama System® PerceptionAnalytics ponuja izjemne priložnosti tudi vladi in vladnim službam, da učinkoviteje in ceneje spremljajo in predvidevajo splošna dogajanja v državi, kot so nesreče, zdravje ljudi in nemiri.

Analitična platforma omogoča spremljanje dogajanj na družbenih omrežjih in bistveno skrajšuje odzivni čas v primeru izrednih dogodkov tako znotraj večjih podjetij, kot v javnosti. Platforma prinaša masovne prednosti tudi na področju politične analize.