GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System praznuje 27 let
27.11.2019

Prvih 27 let je za nami, ustvarili smo predpogoje za globalni preboj

Ob ustanovitvi družbe Gama System d.o.o. smo se zavezali, da bomo s svojimi rešitvami prisotni na tistih poslovnih področjih, na katerih so ključnega pomena inovacije, napredne rešitve in primeri dobre prakse. To nam je uspelo - dočakali smo častitljivo obletnico poslovanja in pri tem ohranili status neodvisnega ponudnika, podjetja, ki svoje napore ves čas vlaga v razvoj inovativnih rešitev, z naročniki vzpostavlja dolgoročne partnerske odnose in hkrati pri svojem poslovanju zasleduje visoke moralne vrednote. Na to smo zelo ponosni.

Gama 27yo

Znanje in izkušnje, ki smo si jih nabrali v preteklih letih, so pomembno vplivale tudi na našo vizijo za prihodnost. V prihodnje želimo še naprej zasledovati naše ključne vrednote in se pri tem še močneje usmeriti na tuje trge. Naš cilj je globalizacija inovativnih rešitev, ki jih ponujamo našim poslovnim partnerjem. Za dosego tega cilja smo razvili popolnoma nov DMS, s katerim smo vsem poslovnim partnerjem ponudili inovativno rešitev, to je dokumentni sistem Gama System eDocs 5, ki je med uporabniki že sprejet kot DMS naslednje generacije.

Gama System eDocs 5 je napredna rešitev, ki v temelju in hkrati v nasprotju s tradicionalnimi koncepti, v ospredje postavlja uporabnika in ne tipa dokumenta - računov, pogodb, dobavnic, itd. Zaposleni v službi zbirajo in urejajo različne podatke in informacije, pripravljajo ali sodelujejo pri pripravi različnih dokumentov, likvidirajo račune, vse to v stalni komunikaciji s sodelavci, s predstavniki različnih služb ter s svojimi kupci in dobavitelji. Za te potrebe smo razvili zelo učinkovito kolaboracijsko platformo, ki temelji na principih vitke organizacije in s preboji skozi funkcijsko organizacijsko strukturo izloča škodljivost informacijskih silosov. Preprosto, hitro, intuitivno in učinkovito.

V prihajajočem obdobju želimo razširiti našo partnersko mrežo, za kar imamo na voljo aplikacijo v angleškem, slovenskem, hrvaškem, srbskem, arabskem, portugalskem, španskem in bolgarskem jeziku. Vse, ki jih zanima sodelovanje z nami, vabimo, da se nam pridružijo. Za vsakega poslovnega partnerja bomo pripravili jezikovno verzijo, ki bo primerna za trženje ali uporabo v partnerjevem lokalnem jeziku.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.