GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System praznuje 30 let
27.11.2022

Prvih 30 let je za nami, veselimo se, da lahko podjetje Gama System d.o.o. proslavi častitljivo obletnico ustvarjalnega dela in poslovanja.

Status neodvisnega ponudnika, usmerjenega v razvoj inovativnih rešitev, zasledujoč visoke moralne in poslovne vrednote, je prispeval k temu, da smo v tem obdobju zgradili številne dolgoročne partnerske odnose z našimi naročniki in partnerji.

Na 30. obletnico delovanja smo zelo ponosni. V obdobju delovanja smo bili pogosto izpostavljeni številnim poslovnim izzivom, a nas je usmerjenost k ciljem gnala naprej. Ponosni smo, da smo naše uspehe in učinkovite poslovne rešitve lahko delili s številnimi naročniki in partnerji. Eden izmed naročnikov uporablja našo software rešitev že več kot 24 let, več uporabnikov pa preko 15 let.

Ob tej posebni priložnosti se zato iskreno zahvaljujemo vsem našim poslovnim partnerjem in naročnikom za zaupanje in podporo, največja zahvala pa gre seveda našim zaposlenim, ki so ustvarili zanesljive, inovativne in dolgoročno delujoče rešitve. Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje ustvarjali napredne rešitve in močne partnerske vezi. Hvala, da ste z nami in nas na tej poti podpirate.

 

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.