Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System razstavlja na DMS EXPO 2010 v Stuttgartu

12. oktober 2010

V času od 26.10. do 28.10.2010 nastopamo na največjem sejmu za dokumentne rešitve, DMS EXPO (Digital Management Solutions Expo), in sicer na razstavnem prostoru D37 v paviljonu 7, skupaj z vodilnima razstavljavcema Microform GmbH in Janich & Klass GmbH.

Obiskovalcem bo na skupnem razstavnem prostoru na voljo paleta rešitev, ki ponuja na enem mestu odgovore za prav celotni spekter dokumentne problematike: od vrhunskih visokozmogljivih produkcijskih skenerjev proizvajalca Microform GmbH, ki bodo prikazani v povezavi s programsko opremo za zajemanje DpuScan, partnerja Janich & Klass GmbH, do vrhunske rešitve za arhiviranje na mikrofilmu - Archive Recorder AR 1000.

V posebno zadovoljstvo nam je, da se lahko pridružimo tako uglednim partnerjem ter prispevamo svoj delež k odličnosti vsebin in rešitev, ki bodo na voljo obiskovalcem.

Družba Gama System bo na DMS EXPO 2010 obiskovalcem, potencialnim partnerjem in naročnikom predstavila eno najbolj celovitih rešitev za obvladovanje dokumentacije, ki obsega sistem za upravljanje (DMS/ECM) elektronskih dokumentov Gama System® eDocs, namenjen podjetjem, bankam, bolnišnicam in javni upravi, ter sistem za arhiviranje (dolgoročno varno hrambo) elektronskih dokumentov Gama System® eArchive.

Visoko zmogljiv sistem za upravljanje elektronskih dokumentov Gama System® eDocs je zasnovan za podporo poslovanju z vsemi dokumenti v organizaciji – tako tistimi, ki jih izdelamo znotraj sistema za obvladovanje elektronskih dokumentov (jedro rešitve) in jih hranimo v originalnem formatu, kot uvoženimi iz drugih sistemov in okolja, vključno z zajemom dokumentov preko skenerja. Rešitev prinaša izjemne možnosti racionalizacije poslovnih procesov s popolnim prehodom na poslovanje z elektronskimi dokumenti, tako v organizaciji naročnika, kot tudi pri poslovanju s poslovnimi partnerji (kupci, dobavitelji, banke, državna uprava…).

Rešitev Gama System eArchive je zasnovana in optimizirana za prevzem zelo velike količine dokumentov, omogoča pa tudi paketno dostavo pošiljk dokumentov, preverjanje elektronskega podpisa, časovno žigosanje dokumentov in arhiviranje (dolgoročno varno hrambo) elektronskih dokumentov. Rešitev temelji na najnovejših tehnologijah in je namenjena delu v gruči strežnikov, kar ji omogoča implementacijo tudi pri najzahtevnejših strankah.

Računamo na spoznanje potencialnih partnerjev in naročnikov, da je investicija v celovito rešitev v današnjem času prava izbira, saj prinaša z racionalizacijo in pohitritvijo izvajanja procesov poleg merljivih stroškovnih prihrankov tudi hitrejše odzivanje na spremembe na trgu in hitrejšo odzivnost pri poslovanju s poslovnimi partnerji (kupci, dobavitelji, državo, zaposlenimi itn.).