Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System še naprej z možnostjo dostopa do najzgodnejših razvojnih informacij in tehnologij

07. januar 2008

Gama System za naročnike razvija tudi kompleksne rešitve na ključ s pomočjo lastnega procesa načrtovanja in razvoja naprednih informacijskih sistemov IT. Svetovalne storitve in izobraževanja modernih tehnologij omogočajo našim naročnikom vpogled v najsodobnejše tehnologije in usmeritve razvojne industrije v prihajajočem letu, kar predstavlja časovno konkurenčno prednost ter večjo učinkovitost, posledično pa tudi nižjo ceno razvoja rešitve.

Dostop do najzgodnejših razvojnih informacij za Microsoftove tehnologije je zagotovljen preko g. Matevža Gačnika, v podjetju zadolženega za vodenje področja razvoja aplikacij. Je eden redkih strokovnjakov v svetovnem merilu, zaposlenih v partnerskih družbah, ki mu je podjetje Microsoft podelilo oba naziva – Microsoftov regionalni direktor in Microsoft Most Valuable Professional

Matevž najmanj dvakrat letno v Redmondu sodeluje z Microsoftovimi produktnimi skupinami, ki načrtujejo naslednjo generacijo tehnologij za razvoj porazdeljenih aplikacij, specifično znotraj imenskih prostorov System.Xml, System.Runtime, System.ServiceModel ter System.Workflow. Dostop do novih tehnologij v tako zgodnji razvojni fazi je omogočen samo povabljenim strokovnjakom, ki svoje znanje izkazujejo s svojim delom, pisanjem in projekti v industriji.

Dostop do najzgodnejših razvojnih informacij o novih Microsoftovih izdelkih je za družbo Gama System privilegij in poslovna prednost, kar v dovoljenem okviru s pridom izkoriščamo pri razvoju lastnih rešitev, svetovanju in izdelavi rešitev na ključ za večje stranke v Sloveniji.

Matevž Gačnik ponovno imenovan za Microsoftovega regionalnega direktorja za Slovenijo

2. januar 2008

Regionalni direktorji niso zaposleni v podjetju Microsoft, zato se označujejo za objektivne na njihovih področjih. Skupina regionalnih direktorjev je zelo majhna, saj v svetovnem merilu obsega samo 140 ljudi, v Evropi pa je regionalnih direktorjev manj kot 50. Matevž Gačnik je edini regionalni direktor v Sloveniji.

Regionalni direktor ima dostop do zgodnjih, preverjenih informacij ter Microsoftovih strategij, tehnologij in izdelkov. Njegova temeljna naloga je izobraževati in svetovati o Microsoftovih tehnologijah in podajati informacije med razvojno skupnostjo in podjetjem Microsoft.

Matevž Gačnik je vlogo regionalnega direktorja prevzel v januarju 2004. Letošnje imenovanje pomeni tretji dvoletni mandat. Več o regionalnih direktorjih lahko preberete na tem naslovu.

Matevž Gačnik ponovno imenovan za Microsoft MVP – Solutions Architect

3. januar 2008

Podjetje Microsoft je Matevžu Gačniku podelilo naziv Most Valuable Professional (MVP) – Solutions Architect. Matevž je tako postal eden od devetdesetih MVP na svetu za to področje. Naziv MVP se podeli izstopajočim članom Microsoftovih tehničnih skupnosti, ki so se v njih izkazali s posebnimi prispevki.

Več o statusu MVP lahko preberete na tem naslovu.