GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System uspešno na sejmu CeBIT 2015
20.03.2015

Podjetje Gama System je tudi letos na sejmu CeBIT 2015 sodelovalo povsem v razvojnem trendu aktualnih digitalnih tehnologij. Tako je na področju rešitev big data predstavilo že uveljavljeno rešitev Gama System® PerceptionAnalytics v katero je letos vključenih že 15 sentimentalnih jezikovnih modelov, ki vključujejo evropske in svetovne jezike, na področju rešitev DMS pa Gama System® eDocs 5, ki prinaša radikalne spremembe v svet rešitev DMS. 

Ce BIT2015Promo

Najnovejša različica rešitve Gama System PerceptionAnalytics, ki spremlja in analizira pogovore na družbenih omrežjih (Twitter, Facebook), prinaša vrsto naprednih, povsem avtomatiziranih analiz dogajanj na družbenih omrežjih v realnem času in se izkazuje kot odlična rešitev za komunikacijo političnih strank / voditeljev z volivci, upravljanje z incidentnimi situacijami in pravočasnim ter primernim reagiranjem (protesti, potresi, kraje, požari, poplave, vandalizme in podobno) ustreznih služb kot tudi pristojnih državnih organov. Rešitev se uporablja na področju upravljanja blagovnih znamk, ugleda vodilnih v podjetjih, dogajanj v turističnih destinacijah in podobno. Na tokratnem sejmu CeBIT bomo predstavili novosti znotraj rešitve in večjezično podporo za ugotavljanje masovnih percepcij javnosti z uporabo razvitih modelov SVM strojnega učenja za 15 jezikov, med drugimi za angleški, nemški, ruski, portugalski, španski in arabski jezik. Več lahko preberete na tem naslovu: http://www.perceptionanalytics.net.

Letos smo predstavili tudi DMS naslednje generacije, Gama System® eDocs 5. Uporabniku je na voljo izjemno lep in popolnoma prilagodljiv uporabniški vmesnik, da ga lahko preprosto oblikuje na način, kot njemu najbolj ustreza. Brez odvečne vsebine, uporabniku dinamično prikazujemo le podatke, ki jih potrebuje v danem trenutku. Sodelovanje med uporabniki smo postavili v ospredje, za kar je bil razvit osrednji del rešitve, to je modul Collaboration (sodelovanje, pogovori). Preprosto, razvili smo rešitev, katero zelo težko primerjamo s tradicionalnimi sistemi DMS.

V primerjavi s klasičnimi DMS ta pristop zmanjšuje tudi potrebo po uporabi elektronske pošte med uporabniki Gama System eDocs 5. Elektronska pošta ostane za komunikacijo z zunanjimi uporabniki, za notranjo komunikacijo je na voljo modul Collaboration. 

Sodelovanje je pogosto formalizirano v obliki sestankov/kolegijev/sej uprave, nadzornega sveta, razvojnih skupin, skupine kakovosti, proizvodnih sestankov, kar je odslej možno učinkovito obvladovati popolnoma integrirano v celotnem procesu, od priprave, planiranja, sklica, izvedbe sestanka, izdelave in distribucije zapisnika ter nadzora nad izvedbo sprejetih nalog s strani odgovornih oseb in vse v elektronski obliki. 

Z učinkovitim orodjem za sestanke v programskem paketu Gama System® eDocs 5 se množica nestrukturiranih nalog, pretvori v strukturirane informacije, kar olajša obvladovanje velikega števila sestankov ter vsakega udeleženca v različnih vlogah. Udeleženi so motivirani, saj se zavedajo, da bo vsaka zamujena ali nerealizirana naloga takoj naplavila kot kritična informacija. Posledično zaposleni vložijo nekaj več napora, da ne zamujajo z izvedbo in doseganjem rokov.

Gama System eDocs 5 ponuja visoko učinkovito podporo za elektronsko likvidacijo prejetih računov, vključno s popolno podporo za poslovanje z e-Računi v elektronski obliki. 

Podjetje Gama System nakazuje nov trend na področju DMS in tako premika meje pričakovanj obiskovalcev. Podjetje je prikazalo produkcijsko verzijo celovite rešitve DMS, kjer je dosežena popolna orkestracija informacij, dokumentov, zaposlenih, dobaviteljev in kupcev v delujočem poslovnem procesu. Tudi na tablici, z enako uporabniško izkušnjo, od kjerkoli in kadarkoli.

»Fasciniran sem z lepim uporabniškim vmesnikom, preprostostjo uporabe in s funkcionalnostmi, ki jih Gama System® eDocs 5 ponuja. Kot partner, ki bo rešitev prodajal in implementiral na indijskem trgu, me je še najbolj navdušilo dejstvo, da sem se po enem dnevu usposabljanja lahko usedel za računalnik in uporabljal rešitev. Fantastično!« je povedal g. Samir Dhingra, generalni direktor NetSpider Indija.

Predstavili smo tudi rešitev Gama System® eArchive, ki je zasnovana na ideji optimizacije procesa shranjevanja velikega števila dokumentov. Podpira preverjanje digitalnega podpisa dokumentov, časovno žigosanje in masovno arhiviranje elektronskih dokumentov. Temelji na najnovejših tehnologijah, ki so namenjene delovanju v skupini strežnikov, z možnostjo konfiguracije, ki zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših naročnikov.

Podjetje Gama System je predstavilo tudi obstoječe rešitve Gama System® SimpleScan in Gama System® eDocsCloud, s katerimi bo vaše podjetje varnejše, hitrejše in okolju prijaznejše.

Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji predstavitev aktualnih trendov, inovacij in naprednih rešitev, CeBIT predstavlja izjemno priložnost vzpostavitve novih poslovnih povezav. Še posebej smo bili veseli obiska strateških partnerjev, s katerimi smo vzpostaviti poglobljena partnerstva.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.