GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System vpeljuje brezpapirno delo z ekskluzivnim partnerjem Netspider India
17.12.2014

Gama System je za ekskluzivnega partnerja v Indiji izbralo podjetje NetSpider. 

Slovensko podjetje Gama System se specializira za rešitve brezpapirnega poslovanja, dokumentnih sistemov, obvladovanja spletnih vsebin, upravljanja z zapisi, procesiranjem slik, družbenimi mrežami in analitiko, delovnimi tokovi in procesi ter naprednimi integracijskimi projekti.

NetSpider je že desetletje vodilno podjetje v masovnem zajemu in rešitvah za obvladovanje dokumentov na indijskem trgu, z močno prezenco v vladnem segmentu. 

Podjetji trenutno izvajata največji projekt DMS v Indiji, z zakonsko skladno, dolgoročno hrambo preko 800 milijonov elektronskih dokumentov.

"Indija za nas predstavlja veliko prikložnost zaradi velikosti trga. Skupaj s podjetjem NetSpider bomo uspeli v velikih projektih v Indiji. Naše rešitve DMS bomo s parametrizacijo in konfiguracijo prilagodili različnim vertikalam v bančnem in vladnem sektorju, kot tudi v velikih in manjših podjetjih", je povedal Marko Šobota, generalni direktor, Gama System.

NetSpiderje v letih 2012 in 2013 izvedel več kot 150 skenirnih in digitalizacijskih projektov.

V letu 2014 je NetSpider uporabil programske rešitve Gama System v največjem projektu DMS v Indiji. Projekt vzpostavitve dokumentnega in arhivskega sistema za celotno dokumentacijo občine Mumbai, MCGM (Municipal Corporation of Greater Mumbai) predvideva zajem in hrambo preko 800 milijonov dokumentov. "Podjetje Gama System je sprejelo izziv in investiralo v prilagoditve svojih produktov Gama System eArchive in Gama System eDocs za 91 različnih tipov vertikal znotraj MCGM, kot so bolnice, upravne enote in prometne službe", je povedal Samir Dhingra, generalni direktor podjetja NetSpider.

Nabor rešitev DMS podjetja Gama System podpira vse potrebne zahteve, ki so povezane s prehodom papirnega na popolno elektronsko poslovanje in dolgoročno arhiviranje dokumentov z uporabo produktov Gama System SimpleScan, Gama System eDocs in Gama System eArchive. "Na razvitih trgih je rešitev lahko uspešna samo, če ima podjetje ekstremno učinkovit razvojni proces, ponuja primerljive rešitve s konkurenčnimi cenami ali ima inovativne rešitve, ki omogočajo nižje stroške dela in omogoča izjemno uporabniško izkušnjo", je dodal Šobota.

“Nižji stroški, preprostost implementacije in povečana učinkovitost - tako v oblaku, kot v podatkovnem centru - so prednosti, ki jih ponujajo naše namestitve", je povedal Samir Dhingra.

Sinergija med Gama System in NetSpider

Gama System ponuja najboljše enterprise rešitve in skupaj s podjetjem NetSpider, ki ima močan doseg v digitalizacijskem trgu Indije, gresta podjetji lahko daleč naprej. Primarna dejavnost podjetja NetSpider je dematerializacija ali zajem dokumentov. "Izboljševanje ponudbe z dolgoročnim elektronskim arhivom, skupaj z zajetimi dokumenti v realnem času, rešitve Gama System sovpadajo v ekosistem projekta", pravi Šobota.

"Gama System ima edinstvene rešitve s preprostim uporabniškim vmesnikom, pravilno cenovno politiko in posebne funkcionalnosti, kot so digitalno podpisovanje in podporo za časovne žige poljubnega elektronskega formata.", je dodal Dhingra.

NetSpider bo pri strateških strankah sodeloval z Ernst & Young in KPMG ter prodajal rešitve tudi skozi partnersko mrežo softverskih integatorjev. Direktna prodaja se bo izvajala samo za velika naročila in strateške stranke. Trentutna strategija je izvedba velikih implementacij digitalizacije in pozicioniranje produktov Gama System eArchive in Gama System eDocs. "Glede na velike potrebe v vladnem sektorju, smo pričeli s to vertikalo, vendar se bo delo nadaljevalo tudi drugje", je povedal Samir Dhingra.

"Trg rešitev DMS bo v letih 2015 and 2016 priča velikanski rasti. Upravljanje z vsebinami bo personalizirano, s socialnimi interakcijami in procesi, ki bodo prilagojeni posameznemu uporabniku", dodaja Šobota.

Z uspešno implementacijo projekta MCGM (Municipal Corporation of Greater Mumbai) v tem finančnem letu bo postavljena osnova za nadaljevanje dela v vladnih organizacijah Indije. Namen podjetij je, da razvijeta skupno blagovno znamko za zajem in obvladovanje elektronskih dokumentov, ki bo podpirala preprosto iskanje in navigacijo nad dokumenti tudi v indijskih jezikovnih okvirih. 

Podjetje NetSpider je eno najboljših ponudnikov storitev DMS v Indiji. "Ne zanima nas biti drugi najboljši, želimo voditi, saj naš partner ponuja najboljšo storitev v regiji, zato verjamemo v ambicije in potencial podjetja NetSpider, zaključuje Marko Šobota.

Originalni članek, Copyright © IDG Media Private Ltd, ChannelWorld: Link

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.