Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System vstopa na bolgarski trg

12. april 2013

Po uspešnem nastopu na sejmu CeBIT 2013 in predstavitvi nove analitične platforme Gama System® PerceptionAnalytics, je podjetje vstopilo v partnerstvo z družbo SBS A.D., enega največjih sistemskih integratorjev iz Sofije.

Posledica uspešnega nastopa družbe Gama System d.o.o na največjem svetovnem sejmu IKT, je hiter odziv trga in partnerskega podjetja ter obisk in predstavitve rešitev v Bolgariji trem potencialnim naročnikom in novinarjem uglednega strokovnega časopisa.

Vodstvo Gama System je bilo zadovoljno nad izkazanim zanimanjem in navdušenostjo nad našimi rešitvami s strani vodilnih kadrov potencialnih naročnikov, kot so Bolgarska pošta, Bolgarska gospodarska zbornica in Bolgarski nacionalni center za informacije in dokumentacijo. Prav tako je bilo vodstvo SBS A.D. navdušeno nad odzivom udeležencev na predstavljene rešitve Gama System® eArchive, Gama System® SimpleScan ter Gama System® PerceptionAnalytics.

Gama _sbs

12. aprila 2013. sta podjetji Gama System d.o.o. in SBS A.D. podpisali partnersko pogodbo za odstop ekskluzivnega zastopstva za programsko opremo Gama System na bolgarskem trgu.

Podjetji uspešno sodelujeta in v kratkem času pričakujeta prve rezultate sodelovanja na področju samodejnega ugotavljanja percepcij v javnem mnenju, s tehnologijo Gama System® PerceptionAnalytics.

Več informacij o podjetju SBS A.D. dobite na http://www.sbs.bg.