GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Gama System vstopa z lastnim dokumentnim sistemom na avstrijski trg
04.05.2005

Po uspešnem nastopu na CeBIT 2005 in svetovni premierni predstavitvi sistema za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (eDMS) "Gama System® eDocs", Gama System uresničuje tudi napovedi o skorajšnjem začetku globalizacije poslovanja.

S ponosom objavljamo, da smo pravkar podpisali prvo partnersko pogodbo in sicer z avstrijskim podjetjem GPE IT Solutions GmbH z Dunaja, kateremu smo odstopili pravico trženja in uvajanja naše rešitve na avstrijskem trgu. S tem se je uresničila tudi želja, da na globalni trg vstopimo preko enega izmed najzahtevnejših trgov za IT rešitve, kar avstrijski trg zagotovo je, in tako že na samem začetku pokažemo naše ambicije, da postanemo pomemben igralec na svetovnem trgu programske opreme. Glede na poslovni model Gama System, to je globalizacije poslovanja preko mreže poslovnih partnerjev v tujini, je dejstvo, da na globalni trg vstopamo preko avstrijskega trga, gotovo zelo pomembno.

Že dogodki na CeBIT 2005 so nedvoumno potrdili, da smo ustvarili tudi v svetovnem merilu eno najbolj celovitih in najsodobnejših rešitev za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (eDMS). Očitno je, da smo s celovitim sistemom za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (eDMS) "Gama System® eDocs" pritegnili pozornost ne le strokovne, temveč tudi poslovne javnosti in se tako postavili ob bok najnaprednejših družb na področju informacijskih tehnologij. Podpis partnerske pogodbe pa gotovo dokazuje, da to ni zgolj naše prepričanje.

Želimo tudi poudariti, da gre pri naši programski opremi v celoti za lasten razvoj in ne za kakršnokoli prilagoditev tujega produkta, kar inovativnemu sistemu za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (eDMS) "Gama System® eDocs" daje posebno vrednost.

Že pred letom (2004-05-05) smo na naši domači strani zapisali:

""Pozor!!! Sledeča trditev bo deležna nestrpnosti s strani naše konkurence: Pred sprejetjem odločitve o nabavi takšnega ali drugačnega "dokumentacijskega sistema" si vzemite čas in spoznajte naš sistem za obvladovanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs", mi vam ne želimo le prodati našo rešitev, mi vam privoščimo da delate z najboljšo rešitvijo! Celo več, privoščite si, da najboljša rešitev opravlja delo za vas"".

Zavedali smo se nevarnosti, da se lahko to izjavo tako ali drugače razume, vsekakor prej negativno, kot pozitivno. Pa vendar, sprejeli smo to tveganje izključno iz razloga, da pritegnemo pozornost vas cenjenih obiskovalcev naše domače strani, kajti sami smo bili že takrat zares prepričani, da ustvarjamo izjemno rešitev, kjer je že v zasnovi popolnoma integriran sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (eDMS) "Gama System® eDocs" s programskimi paketi "Gama System® Organizacija in kadri (HRM)" in "Gama System® Upravljanje odnosov s strankami (CRM)", zato prinaša izjemne možnosti racionalizacije izvajanja poslovnih procesov pri uporabnikih. Celo več, rešitev odpira te možnosti tudi na nivoju reprodukcijske verige!

Jasna vizija, sistemski pristop, uporabljene sodobne tehnologije in izkušnje kadrov so gotovo omogočili, da razumemo trenutne in prihajajoče potrebe elektronskega poslovanja z dokumenti, ter zagotovimo uspešno obvladovanje razvojnega procesa, od idejne zasnove vse do razvoja in testiranja celovite rešitve. To je bilo v naši moči in prepričani smo, da smo to delo zares uspešno opravili. Zato smo toliko bolj veseli dogodkov, ki obetajo, da se rešitev uveljavi tudi poslovno. Kljub zadovoljstvu, da smo rešitev zelo uspešno predstavili na CeBIT 2005 in tudi podpisali prvo pogodbo o zastopstvu, celo na avstrijskem trgu, pa smo prepričani, da je ključ za uveljavitev rešitve v svetovnem merilu še vedno doma!

Kakorkoli že, pri programski opremi je ključen uspeh na domačem trgu, to je najboljše zagotovilo tujim naročnikom, da z izbiro sistema za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" za svoj eDMS ne tvegajo oziroma tvegajo najmanj. Prav zato uspeh na domačem trgu bistveno povečuje verjetnost poslovnega uspeha tudi na tujih trgih. Pričakujemo le, da nam daste možnost, da vas prepričamo, da je naša rešitev tudi za vas najboljša izbira. Prepričani smo, da si to "Gama System® eDocs" zaslužijo!

Več informacij o našem partnerju dobite na: http://www.gpe-online.com (kliknite News za stran z novicami).

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.