Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System vstopa z lastnim dokumentnim sistemom na tržišče BiH

21. avgust 2007

Podjetje Gama System d.o.o. je podpisalo partnersko pogodbo s podjetjem iMIX d.o.o. iz Tuzle, s čimer je odstopilo ekskluzivno pravico trženja in uvajanja dokumentne linije Gama System® na tržišču Bosne in Hercegovine.

Naročnikom iz BiH je tako odslej na voljo ena najbolj celovitih in tehnološko najsodobnejših rešitev za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov, sistem za upravljanje elektronskih dokumentov (DMS – Document Management System) Gama System® eDocs, vključno z integracijo s sistemom IBM TotalStorage, ter sistem za varno hrambo elektronskih dokumentov Gama System® E-Arhiv.

Rešitvi sta naročnikom na voljo v verziji z lokaliziranim jezikom, kar je v skladu s poslovno politiko podjetja Gama System. Upoštevaje dejstvo, da gre za izjemno zmogljivo in visoko funkcionalno programsko opremo, je lokalizacija tista, ki na prijazen način olajša uporabnikom izrabiti zmogljivosti, ki jih ponuja rešitev. Direktor partnerske firme je izjemen strokovnjak za Microsoftove tehnologije (MCP, MCES – System Engineer), kar zagotavlja kakovostno uvedbo in trajno podporo uporabnikom.

Več informacij o partnerju dobite na: http://www.imix.ba.