Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System z dokumentnim sistemom na sudanskem trgu

29. november 2007

Gama System d.o.o. objavlja podpis partnerske pogodbe s sudanskim podjetjem Ashraf Communication Company iz Kartuma. Partnerja sta pravkar končala realizacijo vseh pripravljalnih aktivnosti, ki so pogoj za začetek trženja dokumentne linije produktov na sudanskem trgu, kar omogoča objavo novice o podpisu partnerske pogodbe, ne da bi s tem predčasno razkrili konkurenci, kaj partner pripravlja. Družba Gama System d.o.o. je podjetju Ashrafcom odstopila ekskluzivno pravico trženja, razvoja mreže lokalnih zastopnikov in uvajanja svojih rešitev na sudanskem trgu. Predviden je tudi skupni nastop na trgih drugih arabskih in afriških držav.

Dogovor o sodelovanju je bil sklenjen na letošnjem sejmu CeBIT 2007, ko je predstavitveni prostor družbe Gama System obiskal generalni direktor Ashrafcoma Gamal Mohammed Hassanin.

Učinkovitost pogovorov na sejmu CeBIT 2007 in hitrost dokončnega podpisa partnerske pogodbe so dokaz več, da je dokumentna linija Gama System® ena najbolj celovitih in najsodobnejših rešitev za upravljanje (DMS) ter arhiviranje elektronskih dokumentov. Rešitvi Gama System® eDocs in Gama System® E-Arhiv nista pritegnila pozornosti le v domačih strokovnih krogih, temveč tudi v tuji poslovni javnosti, kar postavlja družbo Gama System ob bok najnaprednejših družb na področju informacijskih tehnologij. Njenemu inovativnemu sistemu daje posebno vrednost dejstvo, da je v celoti plod lastnega znanja in razvoja, saj ne želi sklepati kakršnih koli kompromisov s prilagajanjem tujega izdelka.

Za potrebe lokalnega trga je sodelavec podjetja Ashrafcom v arabščino lokaliziral vse izraze, uporabljene v programski opremi Gama System®, ki obsegajo približno 36.000 besed in stavčnih zvez. Partnerja sta se odločila, da pripravita tudi arabsko različico, čeprav je v Sudanu uradni jezik tudi angleščina in zato enakovredna arabščini.

V novembru je družba Gama System v Ljubljani izvedla enotedensko intenzivno usposabljanje nosilca projekta iz podjetja Ashrafcom ter tako zaključila vse priprave, da lahko partner začne s tržnimi dejavnostmi v Sudanu. Usposabljanja se je udeležil tudi partner iz BiH.

Po uspešno končanem usposabljanju se je skupni optimizem glede uspešnega nastopa na sudanskem tržišču še povečal, saj je sodelavec podjetja Ashrafcom na koncu ugotovil: »Prepričan sem, da imamo na voljo izjemno tehnološko napredno in celovito rešitev s funkcionalnostmi, ki jih nisem videl pri nobeni konkurenčni rešitvi.« V Sudanu so že sedaj prisotni tudi največji svetovni igralci na področju DMS, tako da se bo dokumentni sistem Gama System tudi tam meril s svetovno konkurenco.

Več informacij o partnerju Ashrafcom je na voljo na naslovu: http://www.ashrafcom.com