Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Gama System želi na CeBIT 2007 vzpostaviti nove partnerske povezave

12. marec 2007

Gama System d.o.o. je v Sloveniji vodilni razvijalec visoko zmogljive in inovativne programske opreme lastne blagovne znamke "Gama System®", ki je namenjena podjetjem, bankam in javni upravi.

Gotovo bo na CeBIT 2007 največjo pozornost obiskovalcev pritegnila produktna linija podpore obvladovanju dokumentacije, ki obsega tri produkte in sicer:

 • Sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs"
 • Integracijo dokumentnega sistema "Gama System® eDocs" z "IBM TotalStorage DR550" (za kar Gama System d.o.o. pridobil pravico uporabljati logotip "Ready for IBM Tivoli Software") ali oboje v kombinaciji z namensko, visoko performančno rešitvijo za arhiviranje elektronskih dokumentov, to je
 • Sistem za arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® E-Arhiv".

Visoko zmogljiv sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov Gama System® eDocs, je kot jedro rešitve za podporo obvladovanju elektronskih dokumentov (DMS) zasnovan za podporo poslovanja prav vseh dokumentov v organizaciji - tiste, ki jih obdelamo znotraj DMS (Word, Excel, MS Project,…), uvožene iz drugih sistemov (SharePoint, tiskalnik, ERP, Lotus Notes,…) in vstopajoče v sistem iz okolja (datotečni sistem, sheme XML, e-pošta, optični bralnik,…).

Programski paket Gama System® eDocs je zelo kompleksna in zmogljiva rešitev, ki zagotavlja popolno kredibilnost dokumentnega sistema in prinaša racionalizacijo poslovanja z elektronskimi dokumenti, tako v organizaciji naročnika, kot tudi poslovanja v reprodukcijski verigi. Da smo te cilje dosegli, smo morali razviti tudi programska paketa Gama System® Organizacija in kadri ter Gama System® Poslovni partnerji, kot predpogoja za dosego želenih učinkov.

Rešitev Gama System® E-Arhiv je zasnovana in optimizirana za prevzem zelo velike količine dokumentov, možna je tudi paketna dostava pošiljke dokumentov, preverjanje certifikata, časovno žigosanje dokumentov in arhiviranje elektronskih dokumentov. Rešitev je realizirana z najnovejšo tehnologijo (Microsoft Messaging Queue, SQL Server, .NET Framework 3.0), deli programa so realizirani z WFC (Indigo). Glede na dejstvo, da je sistem za arhiviranje elektronskih dokumentov Gama System® E-Arhiv zasnovan za delo v gruči serverjev, je sistem možno konfigurirati tako, da bo zadostil potrebam tudi za najzahtevnejše stranke. Tehnološko in performančno je to zelo napredna rešitev.

Gama System d.o.o. bo na CeBIT 2007 predstavil še sledeče programske pakete:

 • Gama System® HRM Organizacija in kadri
 • Gama System® Poslovni partnerji
 • Gama System® Process Management
 • Gama System ISO 9001® Podpora sistemom vodenja (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001)
 • Gama System® Quality Reporting
 • Gama System® BI - Poslovna inteligenca

Družba Gama System d.o.o. je izbrala nastop na CeBIT-u kot eno pomembnejših poti za globalizacijo poslovanja. Naš cilj je, da plasiramo našo programsko opremo na svetovni trg in sicer po poslovnem modelu, da za vsako državo pridobimo enega (manjše države) ali več poslovnih partnerjev, katerim bi ponudili zastopstvo za našo programsko opremo. Od poslovnega partnerja pričakujemo da prevzame lokalizacijo - prevod na lokalni jezik (Programska oprema Gama System je trenutno na voljo v angleškem, nemškem, italijanskem in slovenskem jeziku) ter trženje in implementacijo pri končnih strankah.

Gama System d.o.o. vidi bodoče partnerje v naboru:

 • družb, ki svojo dejavnost opredeljujejo kot "sistemski integratorji"
 • družb, ki prodajajo in implementirajo lastne ali tuje ERP rešitve
 • družb, ki so s svojo dejavnostjo storitveno usmerjeni (svetovanje končnim strankam)
 • svetovalnih organizacij, ki svetujejo na področjih Managementa, sistemov vodenja ISO 9001,... ter
 • družb, ki vidijo v partnerstvu z Gama System d.o.o. izziv in poslovno priložnost, da razvijejo dobičkonosno poslovanje.

Upamo, da v tej iniciativi vidite tudi vi priložnost in da se nam boste pridružili v naši partnerski skupnosti. Dejansko nam vse analize kažejo, da je naša produktna linija podpore obvladovanju dokumentacije po kakovosti med dokumentnimi sistemi v svetovni špici, da ima potencial za uspeh tudi na globalnem trgu. V partnersko skupnost tako prinašamo napredno in zmogljivo programsko opremo in smo prepričani, da lahko skupaj naredimo dobre posle in da smo kot partner prava izbira!

Družba Gama System d.o.o. se bo predstavila na samostojnem razstavnem prostoru (G77) v paviljonu 4 (Hall 4).

Vljudno vabljeni!