GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Napovedi podjetja Gama System se uresničujejo
20.05.2014

Potem, ko je podjetje Gama System je na sejmu CeBIT 2014 podpisalo dve partnerski pogodbi, je v začetku meseca podpisalo novo pogodbo, tokrat s partnerjem iz Srbije.

Napovedi podjetja Gama System se uresničujejo. Narejen je bil odločilni korak na poti globalizacije – izvedli smo prvo partnersko srečanje.

Partnerje smo gostili v začetku maja, na prvem partnerskem srečanju. V izjemno ustvarjalnem vzdušju smo tri dni intenzivno delali in snovali načrte za globalizacijo rešitev podjetja Gama System, načrte za razvojne usmeritve in poglabljanje poslovnih odnosov tako med Gama System in posameznimi partnerji, kot tudi med partnerji samimi.

Partner _Meeting _2014_01 Partner _Meeting _2014_02

Med srečanjem smo podpisali novo partnersko pogodbo s partnerjem iz Beograda, kateremu smo odstopili pravico trženja na trgu Republike Srbije.

Partnerskega srečanja so se udeležili partnerji iz Savdske Arabije, Jordanije, Bolgarije ter novi partner iz Srbije. Srečanja se je udeležil tudi partner iz Nemčije, s katerim so pogovori o partnerstvu v zaključni fazi. Partnerjem iz Singapurja, Indije in Portugalske se zaradi zasedenih terminov ni uspelo udeležiti tokratnega srečanja.

Partnerji so odšli iz Ljubljane navdušeni nad vsem, kar so slišali, videli in doživeli v Ljubljani.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.