Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Podjetje Gama System postalo Lenovo Business Partner

13. september 2007

Gama System nadaljuje proces globalizacije poslovanja z uresničevanjem strategije povezovanja z največjimi svetovnimi korporacijami z namenom prodora na svetovni trg s podporo globalnih blagovnih znamk. S podpisom partnerske pogodbe z družbo Lenovo se Gama System uvršča v najvišji razred ponudnikov rešitev za obvladovanje elektronskih dokumentov, tako po kakovosti in zmogljivosti rešitev, kot tudi po celovitosti ponudbe.

Gama System lahko odslej ponudi programski rešitvi Gama System® eDocs in Gama System® E-Arhiv kot sestavni del dokumentne linije v obliki inženiring projekta. Naročnikom ponuja rešitev na ključ, ki poleg lastnih programskih rešitev vključuje strojno opremo partnerja Lenovo, sistemsko in pisarniško programsko opremo partnerja Microsoft ter sistem IBM TotalStorage DR550, za katerega je Gama System® eDocs prejel certifikat Ready for IBM Tivoli Software.

S partnerstvom podjetja Lenovo je Gama System zaključila prvi krog strateških povezav, namenjenih oblikovanju celovite ponudbe.