Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Potrdili smo Microsoftov Gold partnerski status že s 4 kompetenco

10. november 2009

Družba Gama System je v okviru prestižnega statusa Microsoft Gold Certified Partner pridobila že četrto kompetenco - ISV / Programske rešitve (ISV/Software Solution Competency).

Kompetenca ISV / Programske rešitve (ISV/Software Solution Competency), skupaj s predhodno pridobljenimi kompetencami SOA in poslovni procesi (SOA and Business Process), Rešitve upravljanja s podatki (Data Management Solutions) in Poslovna inteligenca (Business Intelligence) potrjuje širok spekter poznavanja Microsoftovih tehnologij in visok nivo kvalitete dela.

Kompetenca ISV / Programske rešitve je namenjena partnerjem, ki se osredotočajo razvoju in prodaji tržnih produktov, ki temeljijo na Microsoftovih tehnologijah. Partnerji s to kompetenco pridobijo številne dodatne ugodnosti, ki jim olajšajo načrtovanje in razvoj rešitev, pridobivanje novih tehničnih znanj ter prinašajo prednosti pri trženju svojih produktov. Vse to omogoča izdelavo še boljših produktov, ki izpolnjujejo vse višja pričakovanja strank in zahteve tehnologije.