GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Pro Plus (POP TV in 24ur.com) uporabljata rešitev za analizo javnega mnenja v realnem času
21.10.2012

Vodilna medijska hiša Pro Plus d.o.o. in Gama System d.o.o. sta podpisali ekskluzivno pogodbo za spremljanje predsedniških volitev 2012. Televizijska hiša POP TV bo svojim gledalcem ponudila spremljanje predsedniških volitev tudi preko inovativne rešitve Gama System® PerceptionAnalytics.

Perception Analytics

Gledalci predvolilnih oddaj na POP TV bodo tako še iz vidika družabnih omrežij, v živo, spremljali dogajanje okoli treh predsedniških kandidatov. Aktualno dogajanje in odmev družbenih omrežij je mogoče spremljati preko http://predsedniskevolitve.si.

Odličnost rešitve Gama System® PerceptionAnalytics dokazuje tudi dejstvo, da je bila pogodba podpisana samo en teden po predstavitvi rešitve na tiskovni konferenci. Pro Plus d.o.o. in Gama System d.o.o. sta tako, s korakom v smeri analize družbenih omrežij, utrdili status najbolj inovativnih podjetij v svojih panogah.

Uporabnost platforme Gama System® PerceptionAnalytics

Nova analitična platforma organizacijam omogoča nevsiljivo pridobivanje relevantnih podatkov in aktualnih informacij, ki so osnova za hiter odziv v dani situaciji, bodisi, da gre za gospodarske tematike, kot so upravljanje blagovnih znamk, ugleda podjetja in ugleda ključnih vodij, spremljanje mnenja potrošnikov, gostov v turističnih destinacijah, počutje v bolnišnicah in podobno.

Z uporabo rešitve lahko organizacija omeji ali celo prepreči morebitne družbene ali gospodarske dejavnike, ki bi lahko negativno vplivali na njen ugled.

Več o koristih rešitve si preberite na Gama System® PerceptionAnalytics.

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.