Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov Gama System® eDocs

05. maj 2004

Prepričani smo, da bomo z novim programskim paketom za obvladovanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" postavili nova merila na trgu programske opreme in postali standard, sprva na domačem trgu, v bodoče tudi širše! To si brez zadržka upamo trditi, ker je razvojni projekt v zaključni fazi in vemo, kako kakovostna rešitev nastaja.

Vsebinsko bo rešitev zadovoljila potrebe zelo širokega kroga potencialnih kupcev, tako iz proizvodne, kot tudi iz neproizvodne sfere. Področje uporabe je zelo široko, saj bo sistem primeren za vsa področja, kjer imamo opraviti z dokumenti, ki so že v elektronski obliki oziroma se jih da spraviti v elektronsko obliko.

Sistem arhiviranja dokumentov "Gama System® eDocs" omogoča preprost dostop do prejetih vsebin, ne glede na njihovo obliko, ter omogoča samodejno razvrščanje v skupine glede na metapodatke dokumentov. Sistem omogoča sprejem vseh vrst dokumentov in njihovo ločevanje na podlagi parametrov, kot so naslov, ključne besede, avtor ali ime datoteke. Modularna zasnova omogoča različne vhodne točke, med drugim datotečni sistem, elektronska pošta, členitelj XML, tiskalnik in optični bralnik,... Sestavni del sistema je zmogljiv uporabniški vmesnik za administracijo sistema in klasično upravljanje dokumentov (PCS – Process Management System), ki obsega koncepte, kot so iskanje dokumentov po različnih merilih, preurejanje arhiva, nastavljanje varnosti nad posameznimi opravili in dokumenti ter nadzorovano urejanje dokumentov z dodatnimi funkcionalnostmi za urejevalnik besedil.

Iz sheme je razvidno, da je rešitev zasnovana modularno, da je v zasnovi že zastavljena sistemsko in je sposobna reševati danes vse poznane zahteve pri obvladovanju dokumentacije, prepričani pa smo, da je arhitektura rešitve tako kakovostno zasnovana, da bo zdržala tudi prihajajoče potrebe.

Glede na dejstvo, da med našimi novičkami najdete zadosti argumentov, da je Gama System d.o.o. tehnološko napredna hiša, vam zagotavljamo, da je sistem za obvladovanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" produkt, ki je zasnovan na najnovejših tehnologijah, funkcionalno pa rešuje vsebine, ki so danes aktualne oziroma bodo to šele postale.

Pozor!!! Sledeča trditev bo deležna nestrpnosti s strani naše konkurence: Pred sprejetjem odločitve o nabavi takšnega ali drugačnega "dokumentacijskega sistema" si vzemite čas in spoznajte naš sistem za obvladovanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs", mi vam ne želimo le prodati našo rešitev, mi vam privoščimo da delate z najboljšo rešitvijo! Celo več, privoščite si, da najboljša rešitev opravlja delo za vas.