GamaSystemLogo
Novice
Želite več informacij?
Uspešen nastop Gama System na CeBIT 2006
27.06.2006

Gama System d.o.o. je v Sloveniji vodilni razvijalec visoko zmogljive in inovativne programske opreme lastne blagovne znamke "Gama System®", ki je namenjena podjetjem, bankam in javni upravi. Podjetje z nastopi na CeBIT-u dviguje lastno prepoznavnost tudi v svetovnem merilu, saj želi globalizirati svoje poslovanje na način, da vzpostavi mrežo poslovnih partnerjev na svetovnem trgu, ki bodo tržili in uvajali programsko opremo "Gama System®" na lokalnih trgih.

Na CeBIT 2006 smo predstavili sledeče programske pakete:

  • "Gama System® eDocs" - Sistem za obvladovanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (EDMS) in podpora tehnični dokumentaciji (PDM - Product Data Management)
  • "Gama System® E-Arhiv" - Podpora arhiviranju digitalno podpisanih in časovno žigosanih elektronskih dokumentov
  • "Gama System® HRM" - Organizacija in kadri
  • "Gama System ISO 9001®" Podpora sistemom vodenja (ISO 9001/ISO 14001/OHSAS 18001/TS 16949)
  • "Gama System® BI" - Poslovna inteligenca (OLAP - Podpora odločanju)

V Gama System nam predstavlja nastop na CeBIT 2006 logično nadaljevanje začete zgodbe na lanskem CeBIT-u, ko smo premierno predstavili sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs".

Na CeBIT 2006 smo premierno predstavili rešitev "Gama System® E-Arhiv", ki je zasnovana in optimizirana za prevzem zelo velike količine dokumentov, možna je tudi paketna dostava pošiljke dokumentov, preverjanje certifikata, časovno žigosanje dokumentov in arhiviranje elektronskih dokumentov.

Z obiskom smo bili zadovoljni, še bolj pa z odzivom obiskovalcev na razstavnem prostoru. Obiskovalcem smo podrobno predstavili naše rešitve in konkurenčne prednosti, to je uveljavljene principe, ki jih upoštevamo pri razvoju naše programske opreme:

  • programsko opremo pišemo za področja, ki jih tudi sami vsebinsko obvladujemo
  • razvoj realiziramo z najsodobnejšimi orodji
  • držimo se principa, da so le sistemske rešitve trajne in obstojne ter
  • razvoja se lotevamo inovativno (v določenem obdobju smo imeli celo formalno prepoved gledanja tujih rešitev), kar sicer ima nekaj slabih strani, je pa edina pot, ki lahko pripelje do pomembnih inovacij!

Zaradi inovativnosti naših rešitev smo morali običajno na začetku stika obiskovalcem najprej pojasniti uporabljane principe na podlagi katerih so razvite rešitve, kajti videlo se je, da so obiskovalci na začetku potrebovali podrobna pojasnila, saj so se srečali s povsem "drugačno rešitvijo". Ko pa smo jim le-te razložili in so spoznali moč inovativne rešitve, so si vzeli tudi do 2 uri časa, da so spoznali funkcionalnosti same rešitve. Zato upravičeno pričakujemo, da bomo z nekaj obiskovalci v bližnji prihodnosti vzpostavili tudi poslovno sodelovanje.

Vsekakor je na obiskovalce najboljši vtis naredila prav popolna integracija vseh naših paketov, kar kot celota prinaša izjemne možnosti racionalizacije izvajanja poslovnih procesov pri uporabnikih in hkrati odpira možnosti racionalizacije tudi na nivoju reprodukcijske verige, ob uvedbi elektronske izmenjave poslovnih dokumentov med poslovnimi partnerji!

AnalyseBanner
Naročite analizo prihrankov>
Vnesite vaše podatke in pripravili vam bomo analizo prihrankov samo za vašo organizacijo.