Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Uspešen nastop Gama System na CeBITu 2005

05. maj 2004

Gama System je za CeBIT 2005 pripravil svetovno premierno predstavitev novega programskega paketa za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (eDMS) "Gama System® eDocs", ter tudi uradno v sporočilu za javnost napovedal visoka pričakovanja od nastopa na CeBIT 2005, posebej od nastopa na osrednjem razstavnem prostoru Microsoft Deutschland GmbH.

Dogodki na CeBIT 2005 so nedvoumno potrdili, da smo ustvarili tudi v svetovnem merilu eno najbolj celovitih in najsodobnejših rešitev in smo celo presegli že tako visoka pričakovanja od nastopa. To so potrdili tudi odzivi obiskovalcev, tako na samostojnem razstavnem prostoru, kot tudi na Microsoftovem razstavnem prostoru.

S številom obiskovalcev smo zadovoljni, kljub pričakovanju, da nas bo na Microsoftovem razstavnem prostoru obiskalo še večje število obiskovalcev. Vseeno je bil presenetljiv delež tistih obiskovalcev, ki so želeli poglobljeno spoznati predstavljene rešitve in so pokazali resno zanimanje za sodelovanje. Delež le teh je bil nad 80%. V družbi smo posebej veseli dejstva, da se je veliko obiskovalcev zanimalo tudi za paket "Gama System® Organizacija in kadri (HRM)" še bolj pa nad zares pozitivnim odzivom obiskovalcev nad rešitvijo, posebej ko so le-ti spoznali popolno integracijo s sistemom za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs". Tudi obiskovalci, ki so se sprva zanimali samo za sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" so bili navdušeni nad integracijo s paketom "Gama System® Organizacija in kadri (HRM)", še posebej pa nad paketom Poslovni partnerji (CRM), ki podpira uporabo dokumentnega sistema "Gama System® eDocs" v zunanjem okolju in tako omogoča elektronsko poslovanje z dokumenti v reproverigi.

Že z navedenimi dosežki, tako s številom poslovno zanimivih obiskovalcev, kot tudi z njihovim odzivom na predstavitvah programske opreme smo v Gama System zelo zadovoljni in prepričani, da bo tudi komercialna obdelava teh stikov potrdila te ocene.

Poglavje zase pa so dogodki povezani z nastopom na razstavnem prostoru Microsofta. Ti dogodki pa so bili "pika na i" in so prispevali pomemben delež k oceni, da je Gama System izjemno uspešno nastopil na CeBIT 2005.

Microsoft je tokrat prvič omogočil petim partnerjem iz JV Evrope nastopiti na osrednjem razstavnem prostoru Microsoft Deutschland; Gama System, kot eni od te peterice so bili že zaradi tega dejstva deležni posebne pozornosti. Prav gotovo je bila ta pozornost načrtovana in pričakovana, saj smo bili nekako pod drobnogledom. Navsezadnje Microsoftu res ne more biti vseeno, kaj partnerji ponujajo, kako to ponujajo in ne nazadnje, kako se obnašajo na razstavnem prostoru.

Že pri pripravi novinarske konference, ki jo je pripravil Microsoft v kongresnem centru sejmišča za partnerje iz JV Evrope, so se predstavniki Microsofta pustili temeljito informirati o ponujeni rešitvi "Gama System® eDocs", posebej to velja za moderatorja, sicer vrhunskega predavatelja na Microsoftovih dogodkih. Na novinarski konferenci je sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs" napovedal kot "vizionarsko rešitev, katera bo v bližnji prihodnosti postala standard" kar je nedvoumno priznanje, saj so bile besede izrečene iz ust svetovno priznanega strokovnjaka.

Da ni šlo zgolj za vljudnostno gesto so potrdili že dogodki naslednjega popoldneva, ki so utrdili prepričanje, da so predstavniki Microsofta v programskem paketu "Gama System® eDocs" videli izjemno rešitev! Zvrstili so se namreč obiski najvišjega vodstva Microsofta za JV Evropo, ki so želeli še več informacij o družbi Gama System d.o.o. in paketu "Gama System® eDocs" in obisk direktorja za področje finančnih storitev, ki si je vzel čas za temeljito predstavitev paketa "Gama System® eDocs", po predstavitvi pa nakazal tudi možnost za skupen nastop na trgu.

Sodelavci Gama System smo bili navdušeni nad odzivom vodilnih sodelavcev Microsofta, tako na simbolni ravni, predvsem pa nad dejstvom, koliko časa so si vzeli za spoznavanje ponujenih rešitev. Tudi sodelavci Microsofta so bili videti zelo zadovoljni.

Sledil pa je dogodek, ki je zagotovo dokončno uveljavil sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs", kot izjemno rešitev v svetovnem merilu!

Na razstavnem prostoru Microsofta je bil med so-razstavljavci tudi BancTec GmbH, ki je razstavljal Scanner z OCR prepoznavanjem znakov izjemnih zmogljivosti (250 barvnih A4 strani, obojestransko v minuti). Sodelavcem Gama System d.o.o. se je porodila ideja, da bi poskusili ta Scanner povezati s sistemom za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs". Sodelavci BancTec so predlog sprejeli in zagotovili, da je na sejem prišel njihov tehnični strokovnjak, ki je pri povezovanju obeh sistemov nudil podporo na njihovi strani. Dejansko je sodelavcu Gama System uspelo v zelo kratkem času (med 15 in 30 minut) konfigurirati ponor dokumentnega sistema z njihovim Scannerjem in tako so skenirani in OCR prepoznani dokumenti (500 slik A4 v minuti) že "leteli" v paket "Gama System® eDocs"!

Seveda smo bili oboji navdušeni nad tem dosežkom, saj smo se prvič srečali in v manj kot pol ure povezali oba sistema, ki sta takoj po zagonu delovala v polni funkcionalnosti.

Sodelavci Gama System smo o dogodku obvestili člane vodstva Microsofta za JV Evropo, ki so bili nad to informacijo tako navdušeni, da so prisotni predstavniki Microsofta takoj obiskali razstavni prostor, ter bili nad pro-aktivnim nastopom Gama System in seveda delujočo rešitvijo vidno navdušena! Da je temu res tako, in da ne gre le za vljudnostni odziv na dogodek, je dokaz v dejstvu, da so sprejeli odločitev, da se o tem obvesti obiskovalce na Microsoftovem razstavnem prostoru. Izbrani način obveščanja to nedvoumno potrjuje, saj je izbrani predavatelj na šestih predavanjih obvestil o dogodku udeležence in jih povabil, da si ogledajo integrirano rešitev dveh partnerjev, ki sta se prvič srečala na CeBIT 2005. To Microsoft ne naredi kar tako!

Do konca CeBIT 2005 je tako Gama System nastopal na treh razstavnih prostorih, poleg samostojnega razstavnega prostora in razstavnega prostora na Microsoftovem razstavnem prostoru, tudi na razstavnem prostoru BancTec.

V Gama System smo prepričani, da temelji ocena o izjemno uspešnem nastopu na CeBIT 2005 na realnih argumentih, ki so posledica tako kakovosti novih lastnih rešitev, to je sistema za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov (eDMS) "Gama System® eDocs" in programskega paketa "Gama System® Organizacija in kadri (HRM)", kot tudi aktivnega nastopa. Prav aktivni pristop je pomembno prispeval k oceni, da je Gama System na CeBIT 2005 izkoristil prav vse ponujene priložnosti in se tudi v očeh odgovornih na strani Microsofta uspel pozicionirati kot resen partner, ki ve kaj hoče, je pro-aktiven in ponuja rešitve temelječe na močni vsebini in najbolj sodobnih tehnologijah.