Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Uspešen nastop na NT Konferenci 2011

31. maj 2011

Podjetje Gama System je na letošnji Microsoftovi NT konferenci 2011 predstavilo svoje najnovejše rešitve na področju enostavnega kontekstnega zajema dokumentov vključno z rešitvami za zajem dokumentov v centraliziranih vložiščih z visoko zmogljivim in ergonomsko oblikovanim delovnim mestom.

Skupaj z Microform GmbH, nemškim proizvajalcem visoko zmogljivega skenerja Xino, je podjetje na razstavni prostor privabilo veliko mimoidočih, ki so občudovali zmogljivost in ergonomsko dovršenost zajemnega mesta.

Podjetje je na razstavnem prostoru obiskovalcem predstavljalo rešitve za kontekstni zajem dokumentov z rešitvijo Gama System® SimpleScan. Po pričakovanjih je bilo največ zanimanja s strani bančnega in zavarovalniškega okolja, ki s svojimi komitenti in zavarovanci poslujejo preko prodajnih mest. Na področju javne uprave pa so se obiskovalci razstavnega prostora najbolj vživeli v implementacijo rešitve na njihovih sprejemnih mestih, kjer se oddajajo in sprejemajo razne vloge, dokazila in drugi dokumenti.

Prav posebno pozornost pa je podjetje vzbudilo tudi podjetjem, ki razvijajo poslovno informacijske in druge sisteme. Ti so bili navdušeni nad idejo integracije kontekstnega zajema v njihove informacijske sisteme. Po njihovem prepričanju bo integracija kontekstnega zajema dokumentov v njihove poslovno informacijske rešitve z rešitvijo Gama System® SimpleScan lepo dopolnjevala njihovo obstoječo ponudbo rešitev.

Podjetje Gama System se je še enkrat uspešno predstavilo kot ponudnik naprednih rešitev za obvladovanje dokumentov skozi celoten življenjski cikel, ki omogoča organizacijam enostaven prehod v brezpapirno poslovanje.