Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Uspešna implementacija programskih paketov Gama System v družbi IMPOL d.d.

06. september 2002

Družba Impol d.d. je kot prva v Sloveniji pridobila certifikat za vse tri sisteme vodenja (ISO 9001, ISO 14001 in OHSAS 18001), kar je podjetju Gama System d.o.o. omogočilo da pri tako uglednem naročniku izvede deseto namestitev svoje programske opreme in si s tem pridobi referenco za lastno programsko opremo za vse tri sisteme vodenja. 

Dosedanjim uporabnikom Pfleiderer Novoterm, Termo, Unitplast, Vialit-Asphalt, Mladinska Knjiga Tiskarna, Ceste Mostovi Celje, Salonit Anhovo, Cinkarna Celje, TKO Murska Sobota se je kot deseta pridružila družba Impol d.d. iz Slovenske Bistrice. V času namestitve programske opreme pa je podpisana pogodba še z enajstim naročnikom, to je Cementarno Trbovlje. 

Gama System d.o.o. poleg programske opreme za vse tri sisteme vodenja ponuja tudi programski paket “GAMA SYSTEM Work Factor - hitri postopek”, katerega smo namestili pri prav tako zelo uglednih uporabnikih in sicer so to: Elrad International, Comet Zreče, Elan SKI, Elan Marine ter Rog iz Ljubljane. 

Referenčna lista kaže, da se za programsko opremo podjetja Gama System odločajo najbolj napredne družbe. To je najboljše jamstvo, da Gama System d.o.o. zmore zadovoljiti potrebe tudi najbolj zahtevnih naročnikov, ter da je mogoče na domačem trgu uspeti tudi z lastno programsko opremo, če je le ta inovativna in v praksi dokazana kot najboljša izbira. 

Podjetje Gama System d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Osnovno dejavnost podjetja predstavlja implementacija lastnega e-poslovnega informacijskega sistema, IT svetovanje ter poslovno svetovanje iz področij sistema vodenja kakovosti po ISO 9001:2000, sistema ravnanja z okoljem ISO 14001, varnosti in zdravja zaposlenih OHSAS 18001, racionalizacije proizvodnje z uporabo metod študija dela in časa, sistemizacije delovnih nalog in vrednotenja zahtevnosti dela ter zagotavljanja varnosti živil po načelih sistema HACCP. 

Dodatne informacije 

Marko Šobota, direktor, Gama System d.o.o., Glonarjeva 8, 1000 Ljubljana. Tel.: +386 1 300 22 80, Email: marko.sobota@gama-system.si, http://www.gama-system.com