Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Vabilo zainteresiranim družbam za poslovno sodelovanje ali za trženje našega produkta

23. februar 2001

Po dveh uspešnih nastopih podjetja GAMA SYSTEM d.o.o. na CeBIT-u 1999 in 2000 v Hannovru, kjer smo predstavili naš integrirani informacijski sistem “GAMA SYSTEM® Business Support Suite“, namenjen računalniški podpori celotnemu poslovanju družb in po uveljavitvi programske opreme na domačem (slovenskem) tržišču želimo naše produkte, vključno z našo izobraževalno in svetovalno dejavnostjo, plasirati tudi na svetovno tržišče.

Zavedamo se, da lokalna tržišča najbolje obvladujejo domače družbe, zato smo se v podjetju GAMA SYSTEM d.o.o. odločili, da za trženje našega integriranega informacijskega sistema “GAMA SYSTEM® Business Support Suite“ povabimo zastopnike in partnerje k sodelovanju in skupnem nastopanju z našo programsko opremo bodisi na tržiščih, ki jih vi že pokrivate, bodisi na tržiščih, ki bodo za oba partnerja predstavljala popolnoma nov izziv.

Ponujamo dve možni obliki sodelovanja in sicer:
- zastopništvo (vključno z eskluzivnim pod dogovorjenimi pogoji)
- ustanovitev skupne družbe za delovanje na skupnem tržišču

O obliki sodelovanja se bomo dogovorili na podlagi POSLOVNEGA NAČRTA, katerega boste pripravili za tržišče na katerem želite zastopati našo programsko opremo oziroma za pokrivanje katerega bi ustanovili skupno družbo.

Prepričani smo, da smo z našimi inovativnimi rešitvami zanimivi in tudi verjamemo, da boste ob naših predstavitvah teh rešitev zagledali priložnost za sodelovanje in skupno nastopanje pri plasiranju naših programskih paketov na ciljnih trgih.

Menimo, da je CeBIT 2001 pravi kraj za začetne pogovore. Prosimo, da nam napoveste termin obiska, vključno z vsaj kratko vašo predstavitvijo.

Veselimo se Vašega obiska!